2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خونه؟😁🤣مگه جز خونه مامان و بابا خونه دیگه ام هس؟

آره بابا عشقم اومده خواستگاری داره خونه میسازه بابام میگه نه منم میرم خونه خودمون دیگه 😁🤣🤣🤣

بیکاره واقعی هستم از آشنایی همه خوشبختم🌹امیدوارم شما هم خوشبخت باشید درخواست دوستی ندید آقایون

کدوم خونه😂😂

خونه خودم و شوهرم 😁🤣🤣🤣

هنوز در حال ساخته و گر نه همین الانم رفته بودم باور کن🫠😌🤣🤣🤣🤣🤣

بیکاره واقعی هستم از آشنایی همه خوشبختم🌹امیدوارم شما هم خوشبخت باشید درخواست دوستی ندید آقایون

خونه خودم و شوهرم 😁🤣🤣🤣هنوز در حال ساخته و گر نه همین الانم رفته بودم باور کن🫠😌🤣🤣🤣🤣🤣

جوووون👌

آدم های ساکت پر سرو صداترین اندیشه هارو دارند🌓زیر پاهاتو نگاه نکن هیچی نیست همه چی اون بالاست

اشتباه نکن هیچ مردی ارزش اینو نداره که بخاطرش این کارو کنی

ارزش داره عشقم از بابام هیچی جز منو نمی خواد نه جهاز نه مراسم نه چیز دیگه میگه من خودم همه کارا رو میکنم فقط تو رو می خوام الانم داره خونه میسازه جهاز هم میگیره بابام هم عیب نمی تونه روش بذاره ولی میگه من مخالفم چرا چون من خواستگار مهندس داشتم رد کردم الان میگه چرا اینو قبول کردی بهترش میاد خب من اینو خودم می خوام حتی قبل از اینکه خودش بگه منو می خواسته و بیاد خواستگاری می خواستمش حالا هم به نظرم ارزشش و داره 😌