2777
2789
عنوان

حتی خواهرم

126 بازدید | 19 پست

من خواهرم خییییییلی بی اخلاقه زنگ میزنم ازش سوال راجب کار بپرسم جوری حرف میزنه انگار مزاحمم

امروز بهش گفتم چرا اینجوری هستی سوال هم نباید بپرسم؟

بعد گفت چقد عیب و ایراد میگیری ازم ولم کن گفتم حتما داری که میگیرم گفت تو بیخود میکنی از من ایراد بگیری حد و حدود خودتو بدون گفتم مگه داری با غریبه صحبت میکنی

و بحثمون بالا گرفت وسط صحبت بهم گفت گمشو هرکاری برات کردم اشتباه کردم لیاقتت همون پسرست ( ی پسری تو زندگی من بود که خیلی بهم بی احترامی کرد فحش تحقیر ...)

عمیقا قلبم شکست :)

اون لحظه کاملا حس کردم که چقد بی کسم

و حتی خانواده هم دردهات رو میکوبه تو صورتت به وقتش ...

درسته که از بین زخما نور وارد میشه اما قرار نبود رقص نور بشیم 🫥 از پسرا متنفرم ❌️ دیر فهمیدم تنها دوست واقعی آدما ، خانواده و حیوانات هستن 🙃 خطاب به تویی که نیاز داری بشنوی : دوست داشتن یک نفر و مناسب بودنش برای زندگی تو ، دو تا چیز متفاوتند 🫂 محل تولد واقعی مان جاییست که برای اولین بار نگاهی هوشمندانه به خودمان میاندازیم. 💫🌱🌸ی تقلب بهت برسونم❓️هروقت دیدی داری رفتارهای بد یک پسر و توجیه میکنی، بدون اون اونقدری که باید دوستت نداره🫵🏻اگه خواستی قضاوتم کنی بدون که تو با کفشای من راه نرفتی ✨️ INFJ نزدیک به INFP ❤️🔥🧠🧗🏻♀️💎🌊🧘🏻♀️✨ ی دختر خوش قلب ، مهربون ، صاف و ساده ، سختی کشیده و عاشق هنر🧚🏻♀️ هاپو🐶 و پیشی🐈⬛

بزرگتره؟مجردین سا متاهل

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقتی میبینی سرد حرف میزنه فاصله بگیر

اگه پیگیرت نشد با خیال راحت رابطه تو محدود کن

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️ 🙏لطفا درخواست ندین🙏

چقدر بیشعوره

حالا اینو نگفتم که بهش اینجوری بگین

درسته که از بین زخما نور وارد میشه اما قرار نبود رقص نور بشیم 🫥 از پسرا متنفرم ❌️ دیر فهمیدم تنها دوست واقعی آدما ، خانواده و حیوانات هستن 🙃 خطاب به تویی که نیاز داری بشنوی : دوست داشتن یک نفر و مناسب بودنش برای زندگی تو ، دو تا چیز متفاوتند 🫂 محل تولد واقعی مان جاییست که برای اولین بار نگاهی هوشمندانه به خودمان میاندازیم. 💫🌱🌸ی تقلب بهت برسونم❓️هروقت دیدی داری رفتارهای بد یک پسر و توجیه میکنی، بدون اون اونقدری که باید دوستت نداره🫵🏻اگه خواستی قضاوتم کنی بدون که تو با کفشای من راه نرفتی ✨️ INFJ نزدیک به INFP ❤️🔥🧠🧗🏻♀️💎🌊🧘🏻♀️✨ ی دختر خوش قلب ، مهربون ، صاف و ساده ، سختی کشیده و عاشق هنر🧚🏻♀️ هاپو🐶 و پیشی🐈⬛

روابط خواهری همینه گاهی پیش میاد

منم با خواهرم این مشکلات رو دارم، عید بدجوری باهم دعوامون شد و مقصر اون بود، شوهرشم خودشو قاطی ماجرا کرد، من گفتم دیگه میذارمش کنار، در کمال ناباوری چند وقت قبل زنگ زد انگار نه انگار اتفافی افتاده، گفت داری پنجاه تومن تا آخرماه بهم بدی؟،منم ادامه ندادم ولی خب ازش دلگیرم

خوب دیگه بهش زنگ نزن و سعی کن دیگه تو زندگی با پسری رابطه نگیر مگر برای ازدواج ، درد دلت هم به کسی نگو حتی به دوستت شاید همون دوستت یه روز دشمنت شد

❤ غسل در اشک زدم که اهل طریقت گوئند ، پاک شو پس دیده بر آن پاک انداز ، ( وقتی پاک نباشی چشمهات ، بدنت ، فکرت ، زبانت ، چه جوری می خوای به رخ زیبای پسر فاطمه امام مهدی نظر کنی ) واجنودک احنه الوفاء یا صاحب الامر یا مهدی❤ ، ما سربازان باوفای تو هستیم ❤

وقتی میبینی سرد حرف میزنه فاصله بگیراگه پیگیرت نشد با خیال راحت رابطه تو محدود کن

من چون تازه کارم مجبورم سوال کنم ازش یجا کار میکنیم

من چون تازه کارم مجبورم سوال کنم ازش یجا کار میکنیم

کس دیگه تو محیط کار نیس؟

ب غریبه رو بندازی بهتر ازین خواهره

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️ 🙏لطفا درخواست ندین🙏

الهیییییییی خیلی سخته قطعا و حق داری ناراحت شی ولی کلا سعی کن با کسی دهن به دهن نشی بخاطر آرامش خودت

من خیلی میریزم تو خودم دیگه طاقت نیاوردم