2777
2789
عنوان

درس میخوندم

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 46 پست
به قد نیست پسر جون یکی مثل من که قدش کوتاهه پاشنه بلندم بپوشه تو باز بلنتری پس اهمیت نمیده به احساس ...

منم که قدم بلنده اگر آدمی که میخوام و پیدا کنم حتی اگر هم قد هم باشیم مشکلی نداریم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خب اونم باید تلاشش و میکرده به هر حال . انشاله که کلی اتفاق خوب برات رقم میخوره و بهترینا نصیبت میشه ...

نمیتونست چون متوجه بیماریش نبود

سکوتت را ندانستم نگاهم را نفهمیدی نگفتم گفتنی هارا تو هم هرگز نپرسیدی....

به قد نیست پسر جون یکی مثل من که قدش کوتاهه پاشنه بلندم بپوشه تو باز بلنتری پس اهمیت نمیده به احساس ...

احساس خوب که مهمه خیلی مهمه . ولی نمیدونم چرا حس میکنم تو جامعه اصلا هیچ چیز سر جاش نیست .

منم که قدم بلنده اگر آدمی که میخوام و پیدا کنم حتی اگر هم قد هم باشیم مشکلی نداریم

انشاله که یه رابطه و ازدواج عالی خواهی داشت . یه زندگی پر از موفقیت و شادی و حس خوب

واقعا به قد نیست

قد ملاک درستی نیست من خودم رفیق پسر دارم ۱۹۸

خداشاهده گردن درد میگیرم حرف که میزنه

چه بیماری ای؟

شیزوفرنی شدید و پارانوئید داشت بخاطر مصرف گل توی گذشتش

فکر میکرد یه عالمه ادم از سر تا سر دنیا دنبالشن که بکشنش چون بهش حسادت میکنن کم کم منم تهدید میدید

واقعا به قد نیست قد ملاک درستی نیست من خودم رفیق پسر دارم ۱۹۸ خداشاهده گردن درد میگیرم حرف که میزنه

والا خودمم همینم رفیقم ۲ متر و ۴ سانته. بعضی وقتا میگم پسر بشین از جات تکون نخورicon

شیزوفرنی شدید و پارانوئید داشت بخاطر مصرف گل توی گذشتشفکر میکرد یه عالمه ادم از سر تا سر دنیا دنبالش ...

ای بابا . اون دیگه عجیب بوده البته که قابل درمانه . کلا تو مسیر درمان مشکلات روحی و روانی اگر خود فرد بپذیره که بیماره نصف راه و رفته چون آگاهی پیدا میکنه که چی غلطه چی درست

ای بابا . اون دیگه عجیب بوده البته که قابل درمانه . کلا تو مسیر درمان مشکلات روحی و روانی اگر خود ...

قابل درمان قطعی نیست ممکنه برگرده