2777
2789
عنوان

درس میخوندم

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 46 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عشق و رل و اکس و...

نه واقعا اونطوری .یه تجربه داشتم ۸ سال پیش اولین بار که عاشق شدم و بعدش دیگه فقط حسرت و حال بد بوده . اونی که دوستش داشتم دانشجوی دندون بهشتی بود.ولی من نه .

بعدشم هی جامعه بدتر شد .امروز حتی دیگه مثه دهه ۹۰ هم شاد نیستیم

بگی چه وایبی گرفتی بهتره شاید اینطوری به خودمم کمک کنه .ذهنتیمو تغییر بدم

اعتماد بنفستم به چس بنده

من اکسم ۱۶۷ بود از من بلنتر بود بعد شما ۱۷۰ ناراحتی؟ همه که قد بلند دوست ندارن و خوششون نمیاد گردن درد بگیرن به طرفشون نگاه میکنن

سکوتت را ندانستم نگاهم را نفهمیدی نگفتم گفتنی هارا تو هم هرگز نپرسیدی....

اعتماد بنفستم به چس بنده من اکسم ۱۶۷ بود از من بلنتر بود بعد شما ۱۷۰ ناراحتی؟ همه که قد بلند دوست ند ...

ببخشید سوالم قشنگ نبود نباید میپرسیدم چرا جدا شدی

چرا ازش جدا شدی ؟

قرار بود ازدواج کنیم ولی چون گذشتش گذشته ای بود که روی ایندمون تاثیر میزاشت نمیشد بمونیم حتی اگه اونو قبول میکردم هم طرف مریض بود و حاضر به رفتن و قرص خوردن نبود منم کاری ازم بر نمیومد دیگه

ببخشید سوالم قشنگ نبود نباید میپرسیدم چرا جدا شدی

به قد نیست پسر جون یکی مثل من که قدش کوتاهه پاشنه بلندم بپوشه تو باز بلنتری پس اهمیت نمیده

به احساس خوبیه که از طرف میگیری

قرار بود ازدواج کنیم ولی چون گذشتش گذشته ای بود که روی ایندمون تاثیر میزاشت نمیشد بمونیم حتی اگه اون ...

خب اونم باید تلاشش و میکرده به هر حال . انشاله که کلی اتفاق خوب برات رقم میخوره و بهترینا نصیبت میشه .