2777
2789
عنوان

بنظر شما چمه?

144 بازدید | 6 پست

سلام.دوستان من قبلا یکی دیگ رو دوست داشتم و خلاصه اون هر بار بهانه میاورد نمیومد خوستکاری خسته شدم تحقیر شده بودم ی خاستگار از فامبل اومد بابام اینا راضی بودن منم راضی شدم اوایل ازش متنفر بودم از قیافش حالم بهم میخورد یکی هم لیسانسم اون دوم راهنمایی خونده اما به مرور چون فرشته هست عاشقمه بگم بمیر میمیره من بهتر شدم نه اینکه عاشقش باشما ازش خوشم میاد اما گاهی باز میگم  نه درس نخوانده خوشگل نیست این چند روز عید پیش هم بودیم دقیقا مثل بچه مراقبم بود اونجا احساس میکنم عاشقشم اما گاهی میگم زشته اه خودمم نمیدوم چمههه

یا حق...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلم براش سوخت.مهم اخلاقه.اگه یه شوهر خوشگل بداخلاق داشتی وضع به مراتب بدتر بود

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

اون اولی که دورشو خط بکش. چون مرد زندگیت نبود

درمورد این یکی هم صرفا چون عاشقته ازت حرف شنوی داره قبول نکن. ببین رفتاراشو میپسندی؟ رفتاراشو شخصیتشو جمع بندی کن.

اگه با مرور زمان بیشتر ازش خوشت اومد. قبول کن.

اما اگه قبول کردی باااید به خودت قوول بدی که هیچ وقت به تحصیلاتش فکر نکنی. یا از الان بگو ادامه تحصیل بده و کمکش کن. یا بعدن هیچ وقت اینو تو سرش نزن.

2790
2778
2791
2779
2792