2777
2789
عنوان

کمککک

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 50 پست
ببین من همین چند وقت پیش با یکی از دوستام به مشکل خوردم بهم میگه روانی ای کی آدم میشی خوب من چه میدو ...

اخلاقت تنده😁😂🤣🤣وخودخواه؟!

لعنت به مادرمردی که به زنی درسایت نی نی سایت درخواست بده.نظرنخواستم،فقط سوال روبلدی جواب بده،به نظرمن برای دیگران هم کارنداشته باش،خلاصه اش میشه بتوچه،زیادبپیچی بهم وفحش بدی فحشت روپشت گوشی میدم به پدرومادرت تاتعلیق نشم😁😂🤣🤣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخلاقت تنده😁😂🤣🤣وخودخواه؟!

آفرین ببین من دو مدلم یه مدل لوس یه مدل هم تند 🤣ببین مثلا جواب هرکی بهم بی احترامی کنه میدم مثلا تو حالت عادی به عمم میگم از ساقیت دیگه نخر یا چون حیونارو دوست دارم هیچی بهت نمیگم ببین باید برن رو مخم که اینجوری بگم ها درکل خیلی بی ادب نیستم🙂🤣

شاید میخوان اون دختر بزارن تو اب نمک اگه نشد شما رو انتخاب کنن

نه اون دختره فردا عقدشه به خاطر همین من میگم خواهرش هیچی نمیدونه بعد کلا پسره تو هپروته فک نکنم عاشق شده باشه

شیرین عقله

ببین حالا که خیلی فک میکنم این با من مشکل داره عید امسال رفتم بازی این یه جوری منو میزد تو وسطی که انگار دشمنشم آخه آدم مگه کسی که دوستش داره رو باهاش مهربون تر برخورد نمیکنه😭 بد منم زدمش تا تلافی کنم یا یه بار ازش یواشکی فیلم گرفتم ۱ ساعت دویدیم که گفت پاک کن منم میگفتم نه ببین کلا نمیفهممش

این مورد خوبیه تا میتونم میزنیش روی حرفت حرف نمیاره 😂😂😂

اره مثلا بهش گفتم برو کفشامو بیار برام نمیخوام مهمونا بفهمن من اینجام رفت آورد گفتم نه اینارو نمیخوام بعد یکی دیگه آورد گفتم جفتشون کن برام انجام داد بخاطر همین نمیفهمم چشه شاید اون خیلی عادی انجام میده بعد ببین مسخره هم شده تاحالا بکنه مثلا بچگی خیلی مسخرم میکرد الان نه کلا کرم داره😭🤣🤣