2777
2789
عنوان

کمککک

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 50 پست
هیچ کس خواهان ما نیست

ببین عیبت چیه رفعش کن

من عیبام روپیداکردم الحمدالله خداوندتوی رفعش کمکم کرد

لعنت به مادرمردی که به زنی درسایت نی نی سایت درخواست بده.نظرنخواستم،فقط سوال روبلدی جواب بده،به نظرمن برای دیگران هم کارنداشته باش،خلاصه اش میشه بتوچه،زیادبپیچی بهم وفحش بدی فحشت روپشت گوشی میدم به پدرومادرت تاتعلیق نشم😁😂🤣🤣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وات؟؟ یعنی ایدی اینستات رو نداشته بعد تورو فالو کرده؟

ببین زمانی که شماره مخاطب بزنی مخاطبا میان بالا برا منم اون آمد ولی اون برا من کاملا مشخصه یعنی میفهمم طرفه ولی برای من نه ولی چون تو روبیکا هم به جورایی مثل اینستا آیدی زدم میگم شاید به خاطر اون فالو کرده آخه روبیکا و اینستام ایدیم مثلا گربه و جوجو هست🤣🤣 منم گیج شدم بعد فک نکنم شماره همه رو داشته باشه

ببین عیبت چیه رفعش کنمن عیبام روپیداکردم الحمدالله خداوندتوی رفعش کمکم کرد

من واقعا نمیدونم بعد من کلا تو رو و جلو بقیه مثل اون دخترایی ام که محل هیچ کس نمیده مثلا یه بار همین گفت بیا بازی بعد گفتم باشه گفت یعنی واقعا میای کلا تعجب کرده بود که گفتم میرم چون من کلا نه بهش سلام میکنم نه جوابشو میدم

انگار اونم شما رو میخواد شاید مغرورهست و داره نظرت میپرسن

نمیدونم ولی خواهرش گفت گفته فلانی رو میخواد و حتی براش گل گرفته ولی اون دختره الان داره ازدواج میکنه و پسرا براش مهم نیست البته خواهرش خیلی هم بزرگ نیست و من حس میکنم پسره نمیگه به خواهرش راستشو

من واقعا نمیدونم بعد من کلا تو رو و جلو بقیه مثل اون دخترایی ام که محل هیچ کس نمیده مثلا یه بار همین ...

مثل خواهرم که۴۰ازدواج کرد

داداش داری؟!ببین چطورزن داداشی خوبه

لعنت به مادرمردی که به زنی درسایت نی نی سایت درخواست بده.نظرنخواستم،فقط سوال روبلدی جواب بده،به نظرمن برای دیگران هم کارنداشته باش،خلاصه اش میشه بتوچه،زیادبپیچی بهم وفحش بدی فحشت روپشت گوشی میدم به پدرومادرت تاتعلیق نشم😁😂🤣🤣

نه من داداش ندارم

پس بشین ببین ازچه اخلاقت مردم ناراحت میشن