2777
2789
عنوان

کمککک

413 بازدید | 50 پست

ببینید من کلا یه جوری شدم از یه نفر خوشم میاد ولی میدونم اون اصلا باهام خوب نیست ببین اصلا معلوم نیست چه طوریه ولی من دوستش دارم حالا از کجا بفهمم طرف هم منو دوست داره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای اجی منم همین حس رو به یکی دارم نمیدونم چیکار کنم !

حتی وقتی خانواده هامون میرن بیرون ما بهم سلام نمیکنیم🤣

نمیدونم چیکار کنم اما غرورم اجازه نمیده پا پیش بزارم۰😅🤣🤣

فراموشش کن

دنبال کسی باش که خواهان توباشد

لعنت به مادرمردی که به زنی درسایت نی نی سایت درخواست بده.نظرنخواستم،فقط سوال روبلدی جواب بده،به نظرمن برای دیگران هم کارنداشته باش،خلاصه اش میشه بتوچه،زیادبپیچی بهم وفحش بدی فحشت روپشت گوشی میدم به پدرومادرت تاتعلیق نشم😁😂🤣🤣

سلام سلام یه برنامه ای هست خیلی عالیه ثبت نام میکنی و با صرفه جویی در مصرف برق و گاز کلی هدیه داره همون اول هم 20 هزارتومن هدیه ورود میده حالا که بهت معرفی کرد کد معرف هم بزن دمت گرم

با ثبت نام در مهان (mahaaneco.ir)، هوشمندانه مصرف کنید و از اعتبار نقدی و جوایز متعدد بهرمند شوید.
کد معرف: OHBFYJ
تو بازار بزنین مهان میاره

وای اجی منم همین حس رو به یکی دارم نمیدونم چیکار کنم ! حتی وقتی خانواده هامون میرن بیرون ما بهم سلام ...

منم همینجوریم اصلا باهم حرف نمیزنیم یا وقتایی خیلی کم که حرف میزنیم باهم راحتیم

پارتنر داره؟؟

نه فک نکنم یه بارم آمد گفت گوشیم گم شده گوشیتو میدی باهاش زنگ بزنم بعد تو اتاق بود خودش میدونست یا من دستم خورد بهش تو روبیکا اون زمانی که نت قطع بود درخواست دادم بد اون قبول کرد و تو پیجش دختر نداشت و بعد منو فالو کرد همین چند وقت پیش هم تو اینستا درخواست داد ولی من آیدین اسمم نیست حالا نمیفهمم چرا درخواست داده

دوس داشته باشه میفهمیحالا ک نفهمیدی ینی دوست نداره

ببین آخه یه جوریه ما از بچگی با هم بودیم بعد این منو اذیت میکرد ولی اگه بقیه منو اذیت میکردن اونا رو میزد هم خوبه هم بد نمیفهم چشه

از رفتار نگاهش

من بیشتر وقتا پیش خواهرشم بعد خواهرش همیشه میگه کاش تو زن داداش من بودی منم میگم خدا نکنه خودمو بدبخت کنم میفهمی کلا تو دلم دوستش دارم تو رو نمیتونم🤣