2777
2789
ای بابا چه قاعده قانونی گذاشته براتون،پولشو نمیشه بدین براخودتون بشه؟ ی مقدارارزونتربهتون بده،عجب آد ...

من خودمم راضی به موندن تو این خونه نیستم،دخالت زیادی نمیکنن ولی فضولن،میان از پنجره چشم میذارن داخل خونه را نگاه میکنن،اصلا حریم خصوصی حالیشون نمیشه.فقط دعا کن اوضاع مالی شوهرم اوکی بشه زودتر خونه بخریم یا زمینمون را بسازیم.

از خواهرشوهر نگو که ازش متنفرم.دوتا دارم یکیش خوبه،یکیش افتضاح هم واسش کمه.

خدایا شکرت   

ما معمولا فرش و یخچال و تلویزیون با داماده اما خانواده شوهرم رسمشون اینه که جهازو خانواده داماد میده

الانم پدرشوهرم گفته که لوازمای برقیت و فرش و..رو خودمون میگیریم و سرعیدا و ولادتا یه سری غیربرقی هم اضافه میکنن

خداخیرشون بده من شرایطشو ندارم جهازبخرم چون پدرم تازه فوت کرده و نمیتوم ارثمو بردارم و باهاش جهازبخرم مامانمم اعتقاد داره چون خواهربرادر کوچیک دارم نباید هیچ پولی واسم خرج کنه

بقیه جهازمم میخوام با وام ازدواجم بگیرم دعاکنید واسم خیلی نیازدارم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من خودمم راضی به موندن تو این خونه نیستم،دخالت زیادی نمیکنن ولی فضولن،میان از پنجره چشم میذارن داخل ...

ان شاءالله ک ب زودی پول دستتون بیاد برین ازونجا،من خودمم راضی ب موندن اینجانیستم فقط الان پول خونه خریدن نداریم وگرنه میرفتیم،ازیه طرفم زورم میادبرم ک بشه پاتوق داماداش

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...
ما معمولا فرش و یخچال و تلویزیون با داماده اما خانواده شوهرم رسمشون اینه که جهازو خانواده داماد میده ...

عزیزم انشالله خدا کمک کنه و همه چیز جفت و جور شه

Dance me to the end of Love...
واااای پس نداد؟ چه بد،حالا بخدا ماپانزده میلیون ب خونه بابام قرض دادیم شوهرم هیچ نمیگه من خودم دارم ...

نه نداد ،قصد دادنم نداره.

اینم یه مدلشه دیگه،ولی تو قدر بدون

خدایا شکرت   
من خودمم راضی به موندن تو این خونه نیستم،دخالت زیادی نمیکنن ولی فضولن،میان از پنجره چشم میذارن داخل ...

خدا صبرت بده

انشالله زودتر جور شه که بری از اونجا

عزیزم انشالله خدا کمک کنه و همه چیز جفت و جور شه

یجورایی نگرانم

اینجا خوندم ۶۰_۷۰تومن واسه جهازیه

یجورایی بغضم گرفت

نمیدونم بتونم جهازخوبی بگیرم یا نه

پدرم مدیرداخلی شرکت خصوصی بوده و از لحاظ مالس مشکلی نداشتیم و الان همه منتظردیدن یه جهاز چشمگیر از منن

واسم مهم نیست افکاربقیه و حتی میخوام رسم جهاز دیدنو انجام ندم ولی تو خودم دارم میشکنم

یجورایی نگرانم اینجا خوندم ۶۰_۷۰تومن واسه جهازیه یجورایی بغضم گرفت نمیدونم بتونم جهازخوبی بگیرم ی ...

عزیزم😔

خودت رو اذیت نکن بخدا این چیزا مهم نیست

مهم خوشی خودت در کنار شوهرته

بقیه رو فراموش کن. نمیتونی همه رو راضی کنی که

اون ۶۰ تومنو من گفتم ولی فعلا همه رو قرض دادم به اینو اون خودم موندم رو هوا😁