2777
2789

تی وی

دو تخته فرش

اجاق گاز

یخچال

سرویس چوب کامل

اینارو داماد گرفت

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
خخخخ،حالا من نینی ندارم ولی ازالان منوشوهرم براش پس انداز کردیم ک همه روخودمون بخریم،من شوهرم بدش می ...

خداروشکر شوهررفهیمی داری. به پای هم پیر بشین عزیزم😍😍❤️❤️

تدبیر کند بنده و تقدیر نداند، تدبیر ب تقدیر خداوند نماند

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تک پسر بودن یه مزایایی داره یه معایبی،این که شامل حالت شده مزایاشه     ما 4ساله عروسی کرد ...

ای بابا چه قاعده قانونی گذاشته براتون،پولشو نمیشه بدین براخودتون بشه؟ ی مقدارارزونتربهتون بده،عجب آدمیه

آره درعوض سه تاخواهرشوهردارم بااون داماداشون فقط حرصمودرمیارن

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...
خخخخ،حالا من نینی ندارم ولی ازالان منوشوهرم براش پس انداز کردیم ک همه روخودمون بخریم،من شوهرم بدش می ...

باریکلا شوهرت،شوهر من میگه سیسمونی با خانواده دختره،تازه تو خرید زمین هم 10میلیون کم داشتیم خانوادم قرض دادن بهمون شوهرم دبه کرد پس نداد بهشون گفت وظیفشون بوده

خدایا شکرت   
باریکلا شوهرت،شوهر من میگه سیسمونی با خانواده دختره،تازه تو خرید زمین هم 10میلیون کم داشتیم خانوادم ...

واااای پس نداد؟ چه بد،حالا بخدا ماپانزده میلیون ب خونه بابام قرض دادیم شوهرم هیچ نمیگه من خودم دارم سکته میکنم میگم کی پس بدن😁

تک پسر بودن یه مزایایی داره یه معایبی،این که شامل حالت شده مزایاشه     ما 4ساله عروسی کرد ...

شوهر منم تک پسر که هیچ تک بچه اس

ولی الان همینطوری رو هوا موندیم خانواده اش  اقدامی برای عروسی نمیکنن اصلا

Dance me to the end of Love...
شوهر منم تک پسر که هیچ تک بچه اس ولی الان همینطوری رو هوا موندیم خانواده اش  اقدامی برای عروسی ...

توروخدا؟ عجب ادمایی پیدامیشه همین ی بچه رودارنو براش کاری نمیکنن وااای

توروخدا؟ عجب ادمایی پیدامیشه همین ی بچه رودارنو براش کاری نمیکنن وااای

اوهوم

جفتمون داریم اذیت میشیم

اخر شوهرم گفت یکم دیگه صبر کنیم خودش جور کنه تا عروسی بگیریم 

حالا نمیدونم چی میشه

Dance me to the end of Love...
اوهوم جفتمون داریم اذیت میشیم اخر شوهرم گفت یکم دیگه صبر کنیم خودش جور کنه تا عروسی بگیریم  ...

ان شاءالله ک ب زودی برین سرخونه زندگیتون