2821
2789
عنوان

پس انداز

904 بازدید | 27 پست

دوستان میدونم این روزا تاپیکهای زیادی بااین موضوع مشابه میبینین ولی باتوجه به شرایط اقتصادی و خرجای زیاد هرکس به نوعی باید پس اندازداشته باشه.

خانما راهنماییم کنید برای شروع پس انداز قلک بهتره یا حساب بانکی یااینکه بذارم پیش مامانم که دستم نرسه واسه خرج کردنش,هرچی پول بیاددستم سرچیزای بیخودی برحسب علاقه خاکسترمیشه,بااینکه ادم منطقی هستم ولی نمیدونم چرا سراین موضوع ناتوانم!!

خواهرانه کمکم کنید.خواهشأ

از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست.....

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وای دوستم منم مثل شمام.ماهی 1تومن رو راحت خرج میکنم😐😐😐😐😐😐.یعنی فوقش 100تومن میمونه براام .خیلی به فکر پس اندازم اما نمیتونم هر ماه یهو خرجای اضافه در میاد.یه ماه برای مثال :کفش ,یه ماه لباس زیر یه ماه لنز...یه ماه کوفت یه ماه درد😐😶😂😂

راضیم به هرچی اتفاق افتاد ,اگر خوب بود زندگیمو قشنگ کرد ;) اگر بد بود منو ساخت    
خوشبحالتون ميتونين پول دست مامانتون بزارين واستون پس انداز كنه مامان من كه بهش پول بدم پس انداز كنه. ...

نه طفلی شاید یه چیزیم روش بذاره....من مثل مامانم نیستم بلحاظ پس انداز خیلی ولخرجم متاسفانه ولیببابت امانت نه....اینم صرفا میخوام خودم داشته باشم همسرم درجریان نیست ونباشه

من قلقک دارم شوهرم هروز ۵ تومن میریزه توش به علاوه هم ایتکه یارانمونو پس انداز میکنم که میشه ۲۰۰ الب ...

منم قراره یه ماه بعد کارت یارانمون رو یه چیزی بذاره روش بده بهم,یه صندوق خانگی بااطلاعش میذارم که پولش برا خودمه موقع قرعه کشی,ولی اینی که میگم میخوام جدا پس انداز کنم برای روزا ومواقع خاص

نه طفلی شاید یه چیزیم روش بذاره....من مثل مامانم نیستم بلحاظ پس انداز خیلی ولخرجم متاسفانه ولیببابت ...

ب نظرمن هم قلک هم توکارت.ببین مثلا قلک اول کمه میشکنی یه مبلغی میشه‌.میذاری تو حسابت.باز مبلغ بالاهارو همون اول انتقال میدی حسابت.کم کم اینا یکی میشن میبینی زیاد شدن

وزن اولیه۴۳.وزن اول۵۲ وزن دوم۵۴وزن هدف۷۰💞💞💞💞

وأم خونگي بنويس خوبه طلا به نظرم نخرگرونه پولت دراومدبزاربانك با سوداش ميتوني يكم پول بزاري وأم رو بدي همينجوري ادامه بده خوبه من خودم شروع كردم خرجهاي رومينويسم سعي ميكنم ازخوراكي الكي كم كنم تا بشه وأم بيشتري بنويسم

🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊
قلک  هرچنو مدت یبار بازش کن سکه بخر سکه های یه گرمی به بالا

بعدازاینکه چندسال گذشت چیکار کنم پولشون نکنم!؟,همچنان سکه بگیرم؟میدونید پول نقدبرام قابل قبولتره دسترسی راحتتره,نمیدونم,نظراتتون محترم ومنطقیه...گیجم....اخرش چی,شماامتحان کردین این راه رو؟

مثلا میخواهید چیزی بگیرید همشو یکجا میفروشین؟

خوبه بنظرم

من دخترم یه قلک داشت که گذاشته بودم بالای کمدامروزدیگه گیرداد شکوندیمش نزدیک ۵۰۰داخلش بودچقدرهزاری ودوهزاری قلک خیلی خوبه سالی یکی هم پرکنی بعدیه تیکه طلابگیر دیگه همین جورجمع میشه

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم