2821
2789
عنوان

پس انداز

| مشاهده متن کامل بحث + 904 بازدید | 27 پست
بعدازاینکه چندسال گذشت چیکار کنم پولشون نکنم!؟,همچنان سکه بگیرم؟میدونید پول نقدبرام قابل قبولتره دست ...

اگرم طلانگیری میتونی حسابهای یکساله دوساله باز کنی هرماه بندازی حساب مقداری پول

وبا سودپول هم هم میتونی پس انداز کنی هم میتونی خرید کنی

من میخوام خرج هام رو بنویسم بنویسی هم خرج کم میشه

بدبختیه,مینویسم هم کم نمیشه,خودمم خرجای الکی میکنم نه مثلا یه چیز چشم گیر و باارزش,یهو مثلا میبینی دویست سی صد بابت لوازم ارایش و چندقلم وسیله ناکارامد خرج کردم محض دلخوشی هیچی نموند,مامانم همش میگه سرچیزای بیخود پولتو دورریز نکن برا خودت پس انداز داشته  باش,شاید اگه شاغل بودم قدرپولمو بیشتر میدونستم,ناراحتم ازاین بابت که نمیتونم نگه دارم,دلم همش میره سمت لباس یا وسایل زنونه,نمیدونم چرانمیتونم بیخیال شم,بخدااصلا خوب نیست,کاش راهشو بلد بودم که زیاد بدرد بخور نیست بعضی چیزا یامثلا لباس درحدی لازمه نه هرچی....

از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست.....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای دوستم منم مثل شمام.ماهی 1تومن رو راحت خرج میکنم😐😐😐😐😐😐.یعنی فوقش 100تومن میمونه براام .خیلی ...

دقیقا....کاش میشد رو بعضی علایق که واقعا نیاز انچنانی هم محسوب نمیشن پا گذاشت وکنترل کرد

دقیقا....کاش میشد رو بعضی علایق که واقعا نیاز انچنانی هم محسوب نمیشن پا گذاشت وکنترل کرد

بیا این تاپیک بخون.مطمئنم ب نتیجه میرسی

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1466902/یه-تاپیک-برای-یادگرفتن-مدیریت-ریزهزینه-های-زندگی-وراه-های-پس-انداز?postId=61967500

وزن اولیه۴۳.وزن اول۵۲ وزن دوم۵۴وزن هدف۷۰💞💞💞💞
اگرم طلانگیری میتونی حسابهای یکساله دوساله باز کنی هرماه بندازی حساب مقداری پول وبا سودپول هم هم می ...

میخوام.این کارو بکنم,ی حساب با یه مقدار اندک پساندازم,ببعدباقلک جمع میکنم وقتی مبلغش یه ذره بالا اومد دوباره میذارم رو همون پول قبلی...امیدوارم بتونم خوب پیش برم.

بخونش.واقعا کمکت میکنه

شما بنظرمیاد خانوم خود ساخته وشاغل باشین,خیلی خوبه که درآمددارین,مدیریتش لذتبخشه قبل ازدواج تجربه کردم.

یکی دوصفحه اخرشو خوندم چحوریه تاپیکی که برام فرستادین؟

میشه یه جور راهکار بهم نشون بدین,مثلا من یه وسیله ای یامثلا لوازم ارایشی بهداشتی تو خونه دارم وسواس دارم حتما از برند دیگه ای هم تجربه استفاده داشته باشم بدون تموم شدن قبلی مثل شامپو,ضدافتاب,نرم کننده ووووو امثالهم,خییییلی بده,ناراحتم خودمم ازاین بابت,چطوری میتونم رو این وسواس وهزینه های بیهوده پا بذارم,خواهشا خانمای باتجربه کمکم کنن

وای دوستم منم مثل شمام.ماهی 1تومن رو راحت خرج میکنم😐😐😐😐😐😐.یعنی فوقش 100تومن میمونه براام .خیلی ...

خیلی بامزه بود نوشته اخرت یه ماه کوفت یه ماه درد😂😂😂😂😂😂

خیلی بامزه بود نوشته اخرت یه ماه کوفت یه ماه درد😂😂😂😂😂😂

خخخ بخدا راست میگه من بعد خرجای الکی اونقددددد پشیمون میشم.ولی قبلش اینو مثلا برا خودم بعنوان نیاز لیست کردم......اصلا خیلی از خریدها نیاز نیستن فقط جنبه تنوع طلبی و دلخوشیددارن ضروری بحساب نمیان

شما بنظرمیاد خانوم خود ساخته وشاغل باشین,خیلی خوبه که درآمددارین,مدیریتش لذتبخشه قبل ازدواج تجربه کر ...

مرسی لطف دارین.ولی واقعا اینطوری ک گفتین نیست.البته شاغلم.ولی منم گاهی وسوسه خرید دارم.خصوصا لوازم ارایش.ولی الان هدف گذاشتم واسه خودم.مثلا من الان کرم ورژ وسوهان و...جنس خوب خریدم.خب دیگه میگم لازم نیست.برم بازار تومغازه لوازم ارایش نمیرم.

بعد هدفم الان طوریه ک میخوام اول دندونام رودرست کنم.بعدش طلا بخرم واسه پس انداز.اول ماه یه مقدار انتقال میدم ب حسابی ک اصلا دست نمیزنم

حالا قلک.مثلا میخوام رژ بخرم.بعد میگم خب دارم وضروری نیست.پولش رو میندازم توقلک.یا مثلا میخوام یه ظرف بخرم ک واقعا ضرروری نیست.منصرف میشم پولش پس انداز میشه.خب من اینا رو جمع میکنم.طلا میخرم.وتاحداقل۳سال نمیفروشم.حداقل.اگه بشه ک تاده سال دیگه نمیفروشم.بعد این طلاها.یا حتی پول رو واسه اینده یچم درنظر دارم.ونقشه میکشم ک ...داشگاهش جهازش ..و...خب انگیزه میگیرم وپس اندازم بیشتر میشه

شما بنظرمیاد خانوم خود ساخته وشاغل باشین,خیلی خوبه که درآمددارین,مدیریتش لذتبخشه قبل ازدواج تجربه کر ...

البته بگم خدایی این تاپیک خیلی بهم کمک کرد. خصوصا پس انداز دسته جمعی وقلک دسته جمعی داریم اینجا

نتیجه این شد یه حساب باز میکنم وپس انداز فعلیمو 

واریز میکنم بعدهم قلک خواهم داشت بعد هرسال مبلغش که یکم بیشتر شد دوباره انتقال میدم بحساب