2777
2789
عنوان

کار و دانشگاه

129 بازدید | 16 پست

سلام من میخوام دانشگاه آزاد بدون کنکور ثبت نام کنم بازار کار شغل ها خیلی برا مهمه

لطفا بگین حسابداری یا رشته های مدیریت؟

و اینکه کدوم دانشگاه بزنم که شانس قبولیم بالا باشه چون معدلم پایین بود

بنظرم سال دیگه بخون ازاد نرو

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حسابداری برای کار بهتره :)

سریعتر میتونی وارد بازار کار بشی

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌

چرا عزیزم

هزینه اش خیلیه

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

کدوم دانشگاهین دولتی یا آزاد؟با کنکور رفتین میشه بیشتر از این شغل بگین و راهنماییم کنین؟

والا کاراموزم

خیلی دقت میخواد

پیامنورم با کنکور رفتم البته با معدل هم میشه

دیگ عرض کنم ک با دانشگاه و مدرک استخدام نمیشی من از ترم دو وارد کار شدم حتی با حقوق ناچیززززززززز و الانم دارم با همون حقوق کم کاراموزی میکنم تا دستم بیاد

دیگه چی بگم رشته خوبیه الان همه دارن حسابدار میگیرن بستگی به عرضه و پشتکارت داره

...
والا کاراموزمخیلی دقت میخوادپیامنورم با کنکور رفتم البته با معدل هم میشه دیگ عرض کنم ک با دانشگاه و ...

بابام هم حسابداره البته حسابدار دهیاری ها همکاراش میگن نیا این شغل سخته ولی خیلی به کار دولتی و شرکتی علاقه دارم