2777
2789
عنوان

وقتی قهریم

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 23 پست
اره منظورم شوهرته که با پولش داره سو استفاده میکنه از موقعیتش. به بهانه های مختلف قهرمیکنه تا به پول ...

ن نمیخام این فکرو کنه بخاطر پول میوفتم دنبالش برای اشتی اینبار میخام خودم کار. کنم ببینم چقد نامرده ک زنشو بی کس و بی پول ول کنه

💞🧿🇩🇪✈️👫💍متاهل و متعهد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قبلش کار میکردم مجرد ک بودم اما شوهرم وضعش خوبه هر چی لازم داشتم برام میفرستاد

خودم از لحاظ مالی خیلی سختی کشیدم برای همین به همه میگم سعی کنین درآمد داشته باشین

سالها جنگیدم ... گفتم بهم بچه بده ولی تو ندادی .... خدای مهربونم الان تو این لحظه با این اتفاقهایی که برام افتاده به این مرحله از درک رسیدم که واقعا به صلاحم نبوده بچه دار بشم.خدایا ازت ممنونم که همیشه حواست بهم بوده لطفا بازم هوامو داشته باش و تنهام نزار

خودم از لحاظ مالی خیلی سختی کشیدم برای همین به همه میگم سعی کنین درآمد داشته باشین

منم خیلی سختی کشیدم خیلی زیاد وقتی با شوهرم ازدواج کردم توی رفاه کامل رفتم و الان بد عادت شدم شوهرمم ب قول اون دوستمون شاید فک میکنه بخاطر پولش همش کوتاه میام و پیگیرش هستم اینبار واقعا دلمو شکسته نمیخام ب هیچ وجه برم سمتش

💞🧿🇩🇪✈️👫💍متاهل و متعهد

وضعش خوبه.خارجم هست .خب دورش شلوغهشما ب چ امیدی اونو اونجا گذاشتی خودت اینجایی

عزیرم همه آدما ک لاشی نیستن

ما مشکل داریم ولی اگر عین تو فکر میکردم ک زنش نمیشدم هر کی اونجاس یعتی اونقد بیکاره ک هر شب بایکی بخابه؟

تا وقتی کارام درست نشه نمیتونم برم ک منم دوست ندارم بمونم اینحا

💞🧿🇩🇪✈️👫💍متاهل و متعهد

پا نشی به امید همچین موجودی بری آلمان ها. الان فقط لنگ پولش هستی. بری اونجا برای همه چیز محتاجش می ش ...

کی گفته من لنگ پولشم برای زنش خرج نکنه؟ بعدم من ک نگفتم موجود بدیه...... اون وظیفشه خرج کنه من لنگ نیستم عزیزم

اما تنها مشکلم قهر کردنشه

💞🧿🇩🇪✈️👫💍متاهل و متعهد

شما همون حقته بری حسابی گیر بیفتی.

تو چرا سوختی؟؟؟ من صفت بدی از شوهرم نگفتم ک میگی این موجود ... دل خودت سیاه و مشخصه خیلی حسودی

من گفتم شوهرم مرد خوبیه و همه جوره هوامو داره تو چرا جر خوردی؟ نکنه میگی طلاق بگیرم با یه مرد 80 ساله معتاد ازدواج کنم یا هر ماه با یکی بپرم کدومش؟ ذهن کثیفتو درست کن

💞🧿🇩🇪✈️👫💍متاهل و متعهد