2777
2789
عنوان

وقتی قهریم

227 بازدید | 23 پست

سلام من شوهرم وضعش نسبتا خوبه و یکساله ک عقد کردیم شوهرم آلمانه من ایران کارام درست بشه و برم پیشش ماهیانه هر چقدر بخام برام میفرسته

شوهرم مرد خوبیه اما تنها مشکلی ک داره اینه ک خیلی بد قهره تو این یکسال این بار سومه ک بلاکم کرده و قهر کرده هر بارم قهر کرده اصلا نميومده و من ب غلط کردن میوفتم حس میکنم با رفتارش کم کم دارم سرد میشم خنثی شدم و چون ماهانه پول زیادی خرجم میشه از بی پولی فقد میترسم میخام دنبال کار بگردم نمیدونم چیکار کنم اما هز باز قهر میکنه اون ماهو پول نمیفرسته و من ب پول نیاز دارم اما نمیدونم چه کاری کنم ک در آمده داشته باشم 😔😪

💞🧿🇩🇪✈️👫💍متاهل و متعهد

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

پا نشی به امید همچین موجودی بری آلمان ها. الان فقط لنگ پولش هستی. بری اونجا برای همه چیز محتاجش می شی. برای محل زندگی. برای کار اداری. برای هر چیزی.

خودت رو بیچاره نکنی.

درخواست دوستی هیچ زن/مردی پذیرفته نمیشه.

خودت کار کن درآمد داشته باشی محتاج هیشکی نمیشی

سالها جنگیدم ... گفتم بهم بچه بده ولی تو ندادی .... خدای مهربونم الان تو این لحظه با این اتفاقهایی که برام افتاده به این مرحله از درک رسیدم که واقعا به صلاحم نبوده بچه دار بشم.خدایا ازت ممنونم که همیشه حواست بهم بوده لطفا بازم هوامو داشته باش و تنهام نزار

ایشون کیه؟ من؟ زنشم چه سو استفاده ای؟

اره منظورم شوهرته که با پولش داره سو استفاده میکنه از موقعیتش. به بهانه های مختلف قهرمیکنه تا به پولش احتیاج پیدا کنی و بری منت کشیش.

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40