2777
2789
عنوان

وقتی قهریم

149 بازدید | 23 پست

سلام من شوهرم وضعش نسبتا خوبه و یکساله ک عقد کردیم شوهرم آلمانه من ایران کارام درست بشه و برم پیشش ماهیانه هر چقدر بخام برام میفرسته

شوهرم مرد خوبیه اما تنها مشکلی ک داره اینه ک خیلی بد قهره تو این یکسال این بار سومه ک بلاکم کرده و قهر کرده هر بارم قهر کرده اصلا نميومده و من ب غلط کردن میوفتم حس میکنم با رفتارش کم کم دارم سرد میشم خنثی شدم و چون ماهانه پول زیادی خرجم میشه از بی پولی فقد میترسم میخام دنبال کار بگردم نمیدونم چیکار کنم اما هز باز قهر میکنه اون ماهو پول نمیفرسته و من ب پول نیاز دارم اما نمیدونم چه کاری کنم ک در آمده داشته باشم 😔😪

💞🧿🇩🇪✈️👫💍متاهل و متعهد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پا نشی به امید همچین موجودی بری آلمان ها. الان فقط لنگ پولش هستی. بری اونجا برای همه چیز محتاجش می شی. برای محل زندگی. برای کار اداری. برای هر چیزی.

خودت رو بیچاره نکنی.

درخواست دوستی هیچ زن/مردی پذیرفته نمیشه.

خودت کار کن درآمد داشته باشی محتاج هیشکی نمیشی

به این نتیجه رسیدم که اول سلامتی خودم باید تو الویت باشه.دیگه از تلاش برای مادر شدن دست میکشم. ناامید نشدم ولی به این نتیجه رسیدم که به صلاحم نیست طعم مادری رو بچشم ... هر چند سنم زیاده ولی خدا بزرگه

ایشون کیه؟ من؟ زنشم چه سو استفاده ای؟

اره منظورم شوهرته که با پولش داره سو استفاده میکنه از موقعیتش. به بهانه های مختلف قهرمیکنه تا به پولش احتیاج پیدا کنی و بری منت کشیش.

فقط 31 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40