2777
2789
عنوان

عشق دوم من 🩶

| مشاهده متن کامل بحث + 3414 بازدید | 71 پست

خب خدایاا دخترارو ببین چجوری عشق و جونشون وخانوادشون رو میزارن پای یه پسر اونم آخرش میاد از زیبایی دختره تعریف میکنههه کاش بعضی چیزا واقعیت نداشت کاش دخترا از موقع تولد احساس نداشتن 😔😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خدایاا دخترارو ببین چجوری عشق و جونشون وخانوادشون رو میزارن پای یه پسر اونم آخرش میاد از زیبایی د ...

چرا میگی من هیچ کاری نکردم؟ من تمام زندگیمو براش گذاشتم از خیلی چیزام گذشتم از خانواده خودمم گذشتم مثل اون که ازش گذشت

❤️❄️🐺

چرا میگی من هیچ کاری نکردم؟ من تمام زندگیمو براش گذاشتم از خیلی چیزام گذشتم از خانواده خودمم گذشتم م ...

اگه دوستش داشتی از زیبایی تعریف نمیکردی لااقل میمودی میگفتی یه اخلاقی داره فلان واینجوریا چون قیافه از بین میره ونوعی نشانه هوسهه

از اخلاقش هم گفتم دیگه دقت کنید یکم

اوکی زیبایی هاش بیشتر به چشم میمومد هرچی باشه جنس شما همینه حرف دیگه ای ندارم بزنم انشالله اگه باهاشید خوشبخت باشید اگرم که نه زندگیتون باخوشبختیت پیش بره براتون آرزوی خوشبختی دارم

ممنونم همچنین تعریف از زیبایی همچین چیز بدی هم نیستا

واسه دخترا هست وقتی ما دخترا از یکی خوشمون میاد و دوستش داریم صرفا نه هوس و زودگذری اول به اخلاقش نگاه میکنیم بعد قیافه چجوری بلده حرف بزنه واینا کسیم که پیشمون تعریف خوشگلیشو کنه احساس بدی داریم اینم بگم بردار خوشگلی و اندام وبدن دیر یا زود از بین میره اونم تو زن که فوقش تا به دنیا آوردن بچه هست بعدش بدن میفته اگه از این به بعدم چشمات خوشگلی یکی دیگه رو ببینه مطمئن باش عشقی برات نمیمونه جز یه خلا تنهایی😊

واسه دخترا هست وقتی ما دخترا از یکی خوشمون میاد و دوستش داریم صرفا نه هوس و زودگذری اول به اخلاقش نگ ...

نه دیگه اینجوریم نیست

فکر کن شما یه گل خیلی زیبایی کاشتی

یادت رفته یه ذره اب زیاد دادی حالا یه شاخش خشک شده یا له شده

از اون گل زده میشی ؟ نه کل موجودیت اونو دوست داری

بعد زایمان هم اگه یکم از نظر بدنی افت بکنه خب به نظرم تاثیری روی اون زیبا دیده شدنش ازز نظر معشوق نداره

❤️❄️🐺

نه دیگه اینجوریم نیستفکر کن شما یه گل خیلی زیبایی کاشتییادت رفته یه ذره اب زیاد دادی حالا یه شاخش خش ...

کاش همینه که میگی باشه ولی جامعه الان....

انسان ها بعد یه مدت عادی میشن همین طور که بعضی چیزا فراموش میشن

ولش کن انشالله خوب پیش بره زندگیت

اسی الان من متوجه نشدم

الان کات کردین چی؟ اون موقع که پیش شما زندگی میکرد خانواده اش دنبالش نگشتن پیداش کنند؟

حالا تهش چی میشه؟ خانواده ات راضی میشن باهاش ازدواج کنی؟

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت