2777
2789
عنوان

عشق دوم من 🩶

| مشاهده متن کامل بحث + 3414 بازدید | 71 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسی عکست رو پاک کن نره گوگل

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
اسی الان من متوجه نشدم الان کات کردین چی؟ اون موقع که پیش شما زندگی میکرد خانواده اش دنبالش نگشتن پی ...

خب ببینید قضیه یکم پیچیده شد

خانوادش مجبور شدن برن نتونستن برگردن اینو بردارن ولی بهشون اطمینان داد با یکی هستم که مراقبمه

فقط برادرش بود و مادرش.

بعد که برگشتن این خواست بره اونا رو ببینه چون مادرش هی زنگ میزد و اینم دلش تنگ شده بود

قراره بود بره و سریعا برگرده پیش من

ولی وقتی رفت برادرش نذاشت برگرده

اگه بخام کاری بکنم میکنم خانوادم جلومو نمیگیره

❤️❄️🐺

اسی عکست رو پاک کن نره گوگل

حالا عکس اسی بره گوگل چی میشه برای مردها چه ایرادی داره😂

لبیک یا سید مجتبی حسینی خامنه ای ❤😍 خدایا یا امام زمان(عج) پشت و پناه ایران باشید خدایا مراقب رهبرم باش ازبلا و شیطان و دشمن دور نگهش دار🌷❤🇮🇷

نه دیگه خیلی وقته هیچ ارتباطی نداریم

ناراحتی ازین بابت یا دیگ برآت مهم نیس؟

یسوال دیگ

پسرا فقط ی بار عاشق واقعی میشن؟

آخه من عاشق کسی شدم ک بشدت از کسی ضربه خورده و عاشقش بودع...

:) Broken Heart

ناراحتی ازین بابت یا دیگ برآت مهم نیس؟ یسوال دیگ پسرا فقط ی بار عاشق واقعی میشن؟ آخه من عاشق کسی شدم ...

اصلا اینطوری نیست مهم نباشه . خیلی وقتا تو فکرمه

نه پسرا ممکنه بعدا هم عاشق بشن همونجوری که میبینی عنوان تاپیک عشق دوم

❤️❄️🐺

بایہ دخترافغانی بھم میومدین😂😂چہ دختر بی حیاوبی خانوادہ ای کہ بدون ھیچی با یہ پسر غریبہ ھمخونہ بودہ۔البتہ ازافغانی مھاجر بدبخت جماعت بیشتر انتظار نمیرہ۔بخاطر اینکہ نخاد برگردہ کابل پیشت موندہ😂اسم برادرش جمعہ نبود😂😂😂😂دروتختہ باھم جور بودین

قیافتون تھوع اورہ،چون ذاتتون کثیفہ

ازکوزہ ھمان ترااود کہ دراوست

وقتی با دختر مردم ازدواج سفید دارین ھمینہ🤮

وای یعنی اینهمه خاطره ساختین و حتی زندگی کردین و یکدفعه رفت و هیچی ؟!بعنوان یک زن نمیتونم

شاید اینا فقط یه گوشه ای از خاطرات بود گوشه ی خیلی خیلی کم. ما بهم آمدن بهار و باران رو دیدیم باهم برف زمستون و دیدیم و چه روزهای زیادی با هم زندگی کردیم که لحظه به لحظش پر از خاطرات زیباست.

تقدیر اینطوری بود که یهو همه چی تموم بشه.

❤️❄️🐺