2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 32 پست
من ۶روزبعدتاخیر معمولاصبحاچون ادرارغلیظه بهتره ولی اگه باردارباشی تو۴روزم الان بزنی نشون میده

بله .مرسی

💙💙تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی💪💪تو از جنس خدایی و خدااااااا سرشار از انرژژژژی مثبتهههههه!💪💪💪

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم قبل از زدن یه نذرهم بکن تا مثبت بشه.

نذر نکنم مثبت نمیشه😂

💙💙تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی💪💪تو از جنس خدایی و خدااااااا سرشار از انرژژژژی مثبتهههههه!💪💪💪
عزیزم من چن ماه پیش بعد از ده روز تاخیر تازههههه بیبی چکم ی هاله انداخت قبلش هرچی میزدم منفی میشد،ک ...

چه مارکی خوبه تهیه کنم؟

آخه شنیدم بعضی هاشون خطا داره! این درسته؟

عزیز دلم منم‌خوشحالم میبینمت     بدو برو بیبی بزن بیا خبر بهمون بده    

حتما❤

همتونو در شادی خودم و همسرم شریک میکنم حتما❤

چه مارکی خوبه تهیه کنم؟ آخه شنیدم بعضی هاشون خطا داره! این درسته؟

مارکش دقیق یادم نیس خارجی بود عکسش توتاپیکم هست،من ۷ تومن خریدمش😆

همه ادما ی اهنگ دارن که وقتی گوش میدن؛ میرن تو یه دنیایِ دیگه
حتما نیاز نیس با ادرار صبح شما از هفته سه اگه باردار باشی هورمون HCGترشح میشه تو ادرارت ک راحت بی ب ...

بله درسته.

بعد حتما باید دو خط پر رنگ بندازه؟

چرا عزیزم خب میگم شایدنذرکردن بتونه قوت قلبی بده.

مرسی..مرسی..

عزیزم من چن ماه پیش بعد از ده روز تاخیر تازههههه بیبی چکم ی هاله انداخت قبلش هرچی میزدم منفی میشد،ک ...

عزیزم من 3 روز تاخیر دارم . دیروز بی بی زدم منفی بود . ممکنه زود باشه؟ 

مارکش دقیق یادم نیس خارجی بود عکسش توتاپیکم هست،من ۷ تومن خریدمش😆

اوکی..ممنونم ازت❤

ن ممکنه خط تست کمی کمرنگ باشه مهم اینه رنگ بگیره حتی ی ذره

اوکی...گرفتم...👌