2777
2789
عنوان

بی بی چک

306 بازدید | 32 پست

سلام....دوستانی که باردار شدید ..کی بی بی چک زدید و متوجه شدید باردارید؟

چقدر صحت داره این بی بی چک ها؟؟؟

من راستش، چهار روز از موعدم گذشته...میخواستم بدونم، الان بزنم..؟

فرقی نداره چه زمانی از روز باشه؟

💙💙تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی💪💪تو از جنس خدایی و خدااااااا سرشار از انرژژژژی مثبتهههههه!💪💪💪

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۶روزبعدتاخیر معمولاصبحاچون ادرارغلیظه بهتره ولی اگه باردارباشی تو۴روزم الان بزنی نشون میده

واقعا؟😍

💙💙تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی💪💪تو از جنس خدایی و خدااااااا سرشار از انرژژژژی مثبتهههههه!💪💪💪
تکرر ادرار دارین?

اوووم نه😂😂😂ولی از قبل تعداد بیشتر شده..ولی زیاد نه.

چون ۴ روز گذشته الانم بزنی نشون میده  فقط بیا خبر بده😍

مرسی عزیزم.

از پایان هفته۳ باسد نشون بده

مرسی عزیزم..

ان شاللع فردا صبح میزنم..

توکل بر خدا.

عزیزم من چن ماه پیش بعد از ده روز تاخیر تازههههه بیبی چکم ی هاله انداخت قبلش هرچی میزدم منفی میشد،ک بعد دوهفته سقط کردم ولی ایندفعه بعداز یروز تاخیر نشون دادالبته بیبی چکمم خیلی دقیق بود

همه ادما ی اهنگ دارن که وقتی گوش میدن؛ میرن تو یه دنیایِ دیگه
وای نیهان، خوشحالم اومدی تاپیکم😍

عزیز دلم منم‌خوشحالم میبینمت    بدو برو بیبی بزن بیا خبر بهمون بده   

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی