نیلگونم مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 2906 عنوان بی بی چک 306 بازدید | 32 پست سلام....دوستانی که باردار شدید ..کی بی بی چک زدید و متوجه شدید باردارید؟چقدر صحت داره این بی بی چک ها؟؟؟من راستش، چهار روز از موعدم گذشته...میخواستم بدونم، الان بزنم..؟فرقی نداره چه زمانی از روز باشه؟ 💙💙تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی💪💪تو از جنس خدایی و خدااااااا سرشار از انرژژژژی مثبتهههههه!💪💪💪 1397/03/26 | 16:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shaghayegh1375 عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 3188 چون ۴ روز گذشته الانم بزنی نشون میده فقط بیا خبر بده😍 💞💫خدایاتو کافی هستی برایم،مشکلاتم را به تو می سپارم و دلم قرص می شود.بودنت را از من نگیر مهربان من!💫💞
نیهــــnihanــــان عضویت: 1396/06/10 تعداد پست: 51296 صد در صد نشون میده یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنجهاست؟میخوام صد سال سیاه نمیآفریدی
meri23 عضویت: 1396/03/07 تعداد پست: 4234 من ۶روزبعدتاخیرمعمولاصبحاچون ادرارغلیظه بهترهولی اگه باردارباشی تو۴روزم الان بزنی نشون میده امیدت فقط به اون بالایی باشه
نیلگونم مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 2906 من ۶روزبعدتاخیر معمولاصبحاچون ادرارغلیظه بهتره ولی اگه باردارباشی تو۴روزم الان بزنی نشون میده واقعا؟😍 💙💙تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی💪💪تو از جنس خدایی و خدااااااا سرشار از انرژژژژی مثبتهههههه!💪💪💪
نیلگونم مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 2906 صد در صد نشون میده وای نیهان، خوشحالم اومدی تاپیکم😍 💙💙تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی💪💪تو از جنس خدایی و خدااااااا سرشار از انرژژژژی مثبتهههههه!💪💪💪
نیلگونم مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 2906 تکرر ادرار دارین? اوووم نه😂😂😂ولی از قبل تعداد بیشتر شده..ولی زیاد نه. 💙💙تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی💪💪تو از جنس خدایی و خدااااااا سرشار از انرژژژژی مثبتهههههه!💪💪💪
نیلگونم مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 2906 چون ۴ روز گذشته الانم بزنی نشون میده فقط بیا خبر بده😍 مرسی عزیزم. 💙💙تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی💪💪تو از جنس خدایی و خدااااااا سرشار از انرژژژژی مثبتهههههه!💪💪💪
نیلگونم مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 2906 از پایان هفته۳ باسد نشون بده مرسی عزیزم..ان شاللع فردا صبح میزنم..توکل بر خدا. 💙💙تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی💪💪تو از جنس خدایی و خدااااااا سرشار از انرژژژژی مثبتهههههه!💪💪💪
zahra_p عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 1268 عزیزم من چن ماه پیش بعد از ده روز تاخیر تازههههه بیبی چکم ی هاله انداخت قبلش هرچی میزدم منفی میشد،ک بعد دوهفته سقط کردم ولی ایندفعه بعداز یروز تاخیر نشون دادالبته بیبی چکمم خیلی دقیق بود همه ادما ی اهنگ دارن که وقتی گوش میدن؛ میرن تو یه دنیایِ دیگه
نیهــــnihanــــان عضویت: 1396/06/10 تعداد پست: 51296 وای نیهان، خوشحالم اومدی تاپیکم😍 عزیز دلم منمخوشحالم میبینمت بدو برو بیبی بزن بیا خبر بهمون بده یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنجهاست؟میخوام صد سال سیاه نمیآفریدی