نیلگونم مدیر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 2906 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 32 پست سلام....دوستانی که باردار شدید ..کی بی بی چک زدید و متوجه شدید باردارید؟چقدر صحت داره این بی بی چک ها؟؟؟من راستش، چهار روز از موعدم گذشته...میخواستم بدونم، الان بزنم..؟فرقی نداره چه زمانی از روز باشه؟ 💙💙تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی💪💪تو از جنس خدایی و خدااااااا سرشار از انرژژژژی مثبتهههههه!💪💪💪 1397/03/26 | 16:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلگونم مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 2906 من ۶روزبعدتاخیر معمولاصبحاچون ادرارغلیظه بهتره ولی اگه باردارباشی تو۴روزم الان بزنی نشون میده بله .مرسی 💙💙تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی💪💪تو از جنس خدایی و خدااااااا سرشار از انرژژژژی مثبتهههههه!💪💪💪
mona99 عضویت: 1396/10/15 تعداد پست: 1440 حتما نیاز نیس با ادرار صبحشما از هفته سه اگه باردار باشی هورمون HCGترشح میشه تو ادرارت ک راحت بی بی چکت مثبت میکنه
نیلگونم مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 2906 عزیزم قبل از زدن یه نذرهم بکن تا مثبت بشه. نذر نکنم مثبت نمیشه😂 💙💙تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی💪💪تو از جنس خدایی و خدااااااا سرشار از انرژژژژی مثبتهههههه!💪💪💪
نیلگونم مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 2906 عزیزم من چن ماه پیش بعد از ده روز تاخیر تازههههه بیبی چکم ی هاله انداخت قبلش هرچی میزدم منفی میشد،ک ... چه مارکی خوبه تهیه کنم؟آخه شنیدم بعضی هاشون خطا داره! این درسته؟ 💙💙تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی💪💪تو از جنس خدایی و خدااااااا سرشار از انرژژژژی مثبتهههههه!💪💪💪
نیلگونم مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 2906 خیلی هیجان زدم😍😍😍 💙💙تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی💪💪تو از جنس خدایی و خدااااااا سرشار از انرژژژژی مثبتهههههه!💪💪💪
nafesehkhnom عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 12376 نذر نکنم مثبت نمیشه😂 چرا عزیزم خب میگم شایدنذرکردن بتونه قوت قلبی بده.
نیلگونم مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 2906 عزیز دلم منمخوشحالم میبینمت بدو برو بیبی بزن بیا خبر بهمون بده حتما❤همتونو در شادی خودم و همسرم شریک میکنم حتما❤ 💙💙تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی💪💪تو از جنس خدایی و خدااااااا سرشار از انرژژژژی مثبتهههههه!💪💪💪
zahra_p عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 1268 چه مارکی خوبه تهیه کنم؟ آخه شنیدم بعضی هاشون خطا داره! این درسته؟ مارکش دقیق یادم نیس خارجی بود عکسش توتاپیکم هست،من ۷ تومن خریدمش😆 همه ادما ی اهنگ دارن که وقتی گوش میدن؛ میرن تو یه دنیایِ دیگه
نیلگونم مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 2906 حتما نیاز نیس با ادرار صبح شما از هفته سه اگه باردار باشی هورمون HCGترشح میشه تو ادرارت ک راحت بی ب ... بله درسته.بعد حتما باید دو خط پر رنگ بندازه؟ 💙💙تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی💪💪تو از جنس خدایی و خدااااااا سرشار از انرژژژژی مثبتهههههه!💪💪💪
نیهــــnihanــــان عضویت: 1396/06/10 تعداد پست: 51296 حتما❤ همتونو در شادی خودم و همسرم شریک میکنم حتما❤ 😘😘😘💚💚💚 یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنجهاست؟میخوام صد سال سیاه نمیآفریدی
نیلگونم مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 2906 چرا عزیزم خب میگم شایدنذرکردن بتونه قوت قلبی بده. مرسی..مرسی.. 💙💙تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی💪💪تو از جنس خدایی و خدااااااا سرشار از انرژژژژی مثبتهههههه!💪💪💪
mona99 عضویت: 1396/10/15 تعداد پست: 1440 بله درسته. بعد حتما باید دو خط پر رنگ بندازه؟ ن ممکنه خط تست کمی کمرنگ باشه مهم اینه رنگ بگیره حتی ی ذره
shadoone96 عضویت: 1396/02/04 تعداد پست: 174 عزیزم من چن ماه پیش بعد از ده روز تاخیر تازههههه بیبی چکم ی هاله انداخت قبلش هرچی میزدم منفی میشد،ک ... عزیزم من 3 روز تاخیر دارم . دیروز بی بی زدم منفی بود . ممکنه زود باشه؟
نیلگونم مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 2906 مارکش دقیق یادم نیس خارجی بود عکسش توتاپیکم هست،من ۷ تومن خریدمش😆 اوکی..ممنونم ازت❤ 💙💙تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی💪💪تو از جنس خدایی و خدااااااا سرشار از انرژژژژی مثبتهههههه!💪💪💪
نیلگونم مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 2906 ن ممکنه خط تست کمی کمرنگ باشه مهم اینه رنگ بگیره حتی ی ذره اوکی...گرفتم...👌 💙💙تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی💪💪تو از جنس خدایی و خدااااااا سرشار از انرژژژژی مثبتهههههه!💪💪💪