2777
2789
عنوان

غیرت

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 35 پست
اره بابا خوب منم دوچرخه سواری و اسکیت میرمیارو گفته بریم کوه بهمون یاد بده😅بلاخره حین اموزش دادن یک ...

من تاپیکو ندیدم ولی مشکوکه واقعا

ولی خوب بودن خیلی راحت تر از خوب نبودنه💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😂😂😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میگه شوهرش اول خیلی روش حساس بوده الان بعد ۵ سال میگه بیا تو کوه به دوستام ورزش آموزش بده

با همین یه خط نمیشه گفت شوهرش منظورش چیه

شاید واقعا بی منظور گفته

ولی خوب بودن خیلی راحت تر از خوب نبودنه💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😂😂😂

با همین یه خط نمیشه گفت شوهرش منظورش چیه شاید واقعا بی منظور گفته

واقعا و اینکه اصلا ورزش چی بوده مثلا یوگا باشه خب کوه میخواستن برن شاید برای آرامشش

شاید دوستاش خانم و آقا بودن تا کامل ندونی نمیشه نظری بدی

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
منم حرف دوستمون رو قبول دارمشما بنظرم خیلی نگه متفاوت و خاصی داری شما کوه نوردی های گروهی رفتی؟ی عده ...

خب جدا برن بد میشه؟ مردا جدا زنا جدا عیب نداره؟ بزووور باید ادای اروپا رو دربیاریم؟