2777
2789
عنوان

غیرت

287 بازدید | 35 پست

اون تاپیک غیرت که خانوما دربارش نظر دادن و گفتن نه این بیغیرتی نیست و فلان . ورزش آموزش دادن فرق داره با مثلا کار کردن و اینا که بگیم از شناخت و اعتماده .بعضیا یه جوری ژست میگیرن یاد آتوسای رشت میندازن آدم و

اونم آموزش شنا میداده احتمالا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ماجرا چی بود ؟

میگفت شوهر خواهرم اومده به خواهرم گفته بیا تو کوه به منو و دوستام ورزش یاد بده😐😐

تو یه شب برفی وقتی باد و بارون شدیدا خیسمون کرده بود، ولی تو بغلش جام گرم گرم بود و با هم گریه میکردیم که مبادا همو از دست بدیم دقیقا همونجا فهمیدم که زندگیو بردم با وجودت 🥺💞🫂متعهد به وجودت از 1402/5/26تا ابد و یه روز✨💅

میگفت شوهر خواهرم اومده به خواهرم گفته بیا تو کوه به منو و دوستام ورزش یاد بده😐😐

چه ورزشی؟؟؟؟

ولی خوب بودن خیلی راحت تر از خوب نبودنه💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😂😂😂

سیب زمینی نبودن مرد، باعث جذابتر شدنش میشه من همیشه تصورم اینه ناز و ادا مخصوص خانماست واسه شوهرشون. یه سیاست و غیرت ک تو ذوق نزنه هم مخصوص آقایونه . اگ اینو واسه همسرشون دریغ کنن آدم حس میکنه یه همجنس کنارشه

سیب زمینی نبودن مرد، باعث جذابتر شدنش میشه من همیشه تصورم اینه ناز و ادا مخصوص خانماست واسه شوهرشون. ...

از مردبیغیرت حالم بهم میخوره

سجده شکر بجا میارم بابت داشتن همسرم ک گیر بیجا نمیده و مایه ارامشه اما سیب زمینیم نیست

خواهر جان مطمئنا منظورش این نبود پشت میز بشین شفاهی راجب ورزش توصیح بده دوستام یادداشت کنن تو دفترشو ...

ورزش هایی که زن و مرد تو پارک انجام میدن خب اوکیه چه اشکال داره ،

ولی خوب بودن خیلی راحت تر از خوب نبودنه💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😂😂😂

ورزش هایی که زن و مرد تو پارک انجام میدن خب اوکیه چه اشکال داره ،

کجاش اوکیه من تو یوتیوب دیدم حالم به هم خورد زنا با حجاب باز و چسبون میان جلو مردا خودشونو خم و راست میکنن خداییش واقعا حیا خیلی خوبهicon . زنا جدا ورزش کنن مردا جدا . جدا باشن هرجور ک دلشون میخواد بپوشن نپوشن

کجاش اوکیه من تو یوتیوب دیدم حالم به هم خورد زنا با حجاب باز و چسبون میان جلو مردا خودشونو خم و راست ...

خب ظاهرا ما دیدگاهمون متفاوته ،،،،،

اینجا همه لباس ورزشی تنشونه

و راحت با هم ورزش میکنن و اتفاق بدی نمیوفته