2777
2789
عنوان

غیرت

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 35 پست
خب ظاهرا ما دیدگاهمون متفاوته ،،،،،اینجا همه لباس ورزشی تنشونه و راحت با هم ورزش میکنن و اتفاق بدی ن ...

سمت ما هم هست ولی ورزش نیست تفریحه بیشتر وگرنه ورزش باید با تمرکز و انفرادی انجام بشه

سمت ما هم هست ولی ورزش نیست تفریحه بیشتر وگرنه ورزش باید با تمرکز و انفرادی انجام بشه

خب تفریح هم خوبه

روحیه ساد میشه

ولی خوب بودن خیلی راحت تر از خوب نبودنه💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😂😂😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب ظاهرا ما دیدگاهمون متفاوته ،،،،،اینجا همه لباس ورزشی تنشونه و راحت با هم ورزش میکنن و اتفاق بدی ن ...

دیدگاه ما زنا به همدیگه اصلا از روی لذت نیست هیچکی به جنس موافقش نظر بد نمیکنه. ولی مگه میتونیم ادعا کنیم تو چشم و دل مردا چه خبره؟ واس مردا رو ک خبر نداریم. اون مردا اگه خانما تو جمعشون نباشه والله اگ بیان تو اون ورزشه شرکت کنن. به ظاهر بله شاید اتفاق نیوفته ولی نگاه هوس برانداز رو ک نمیشه از جنس مخالف گرفت

دیدگاه ما زنا به همدیگه اصلا از روی لذت نیست هیچکی به جنس موافقش نظر بد نمیکنه. ولی مگه میتونیم ادعا ...

نمیشه زندگی را زهر کنیم به زنها که مبادا مردی نگاه درست نداشته باشه بهش

ولی خوب بودن خیلی راحت تر از خوب نبودنه💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😂😂😂

اگ زن با مردا ورزش نکنه زندگیش زهر میشه؟ یعنی انقد زن خودشو کوچیک میدونه ک خوشبختی و زهر نشدن زندگیش رو بودن کنار مردای غریبه میدونه؟ نه ارزش زن خیلی بیشتر از ایناست ... حالا یه زن انقد مغزش کوچیکه که کنار نر های جماعت بپر بپر کردن بهش حس خوب میده ک فاتحه شخصیتش رو خونده. حالا اگ با لباس مناسب بره از هم جدا باشن یکم قابل حضم تره اونم یکم

اخه میدونی گاهی اوقات یک کار ساده ام بخوای انجام بدی زک عده چشمشون کثیفه،حالا تصور کن به چندتا ادم که معلوم نیست چجورین وایسی یاد بدی

اگه شوهر خودتم نگاهش بد نباشه بلاخره از اون ۵ نفر یکنفر هست که با نگاه بد به حرکات شما نگاه کنه

نگید هم نه رفیقای شوهرشن که هرکاری از هرکسی برمیاد

همه که مثل ما دیدگاهشون پاک نیست،خیلیا سو استفاده میکنن و در درجه اول به روحیه همون خانم لطمه میخوره

اگ زن با مردا ورزش نکنه زندگیش زهر میشه؟ یعنی انقد زن خودشو کوچیک میدونه ک خوشبختی و زهر نشدن زندگیش ...

نگفتم خوشبختیش کنار مردا ورزش کردنه

درباره همه جنبه های زندگی گفتم ،،،

فکر میکنم باید نگاهمون را درست کنیم به جنسیت

اینقدر زن ومرد و تفکیک جنسیت واقعا نتیجه جالبی به بار نیورده ،

تمام دنیا که این مسایل براشون مطرح نیست زن کوچیک شده ؟؟؟ قطعا نه ،،

همه که مثل ما دیدگاهشون پاک نیست،خیلیا سو استفاده میکنن و در درجه اول به روحیه همون خانم لطمه میخوره

من

هوا خنک بشه میرم تو پارک اسکیت بازی

ببینم جمعی دارن ورزش میکنم بهشون ملحق میشم

تا الان هم رفتار یا نگاه بدی از کسی ندیدم

اگ زن با مردا ورزش نکنه زندگیش زهر میشه؟ یعنی انقد زن خودشو کوچیک میدونه ک خوشبختی و زهر نشدن زندگیش ...

منم حرف دوستمون رو قبول دارم

شما بنظرم خیلی نگه متفاوت و خاصی داری

شما کوه نوردی های گروهی رفتی؟

ی عده زن و مرد که توی گزوه مثبت اندیشی هم گاها هستا دور هم جمع میشن اول و پایین کوه ورزش میکنن بعد میرن رو کوه یا مسافتی رو پیاده روی

حتی ته کوه با هم میگن میخندن اهنگ ساد میزارن

نمیدونم با چه دیدگاهی بنظرتون زن نباید اونجاها بره یا اگه بره بی غیرتیه در حالی بین اون جمع کلی زن و مرد باهم ورزش میکنن

من که خودم مردم انقدر ازین مردای بیخیال بدممیاد که حد نداره ، یارو انگار جاش با زنش عوض شده تو غیرت ، انگار فقط رانندشه نشسته تو ماشین زنه پیاده سوار میشه برا خرید ، پوششم که الی ماشالا ،

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

من هوا خنک بشه میرم تو پارک اسکیت بازی ببینم جمعی دارن ورزش میکنم بهشون ملحق میشم تا الان هم رفتار ...

اره بابا خوب منم دوچرخه سواری و اسکیت میرم

یارو گفته بریم کوه بهمون یاد بده😅

بلاخره حین اموزش دادن یک لمس های صورت میگیره از اون نظر میگم

وگرنه چه اشکالی داره بخواد یاد بده مگه بده؟!