2777
2789
عنوان

افسردگی

15 بازدید | 7 پست

راستش یه موضوعی خیلی اذیتم میکنه و اگه امشب با کسی حرف نمیزدم دیوونه میشدم چند سال پیش خواهرم دچار افسردگی شده بود و حدود دو ساله که حالش بهتره ولی چون پنج ساله پشت کنکور مونده این موضوع هرسال باعث میشه دوباره حالش بد بشه و امسالم که نزدیک کنکوریم و منم باهاش کنکور دارم حالش خیلی گرفته است هرسال نا امید تر از سال قبل میشه و برای این لعنتی رو روانش مایه میذاره با اینکه خیلی صمیمی هستیم و خیلی تلاش میکنم تا دوباره اون حس بد سراغش نیاد و افسردگیش دوباره عود نکنه هرکاری میکنم اما احساس میکنم کافی نیست و هرکاری که میکنم داره کم کم به سمتش میره حتی امشب به شوخی گفت که اگه امسال قبول نشم امیدوارم بمیرم میدونم شاید شوخی کرده باشه اما واقعا میترسم اگه منظورش کشتن خودش باشه چی نمیدونم چیکار کنم هیچ راهی جلوم نیست دارم دیوونه میشم میترسم از اینکه از دستش بدم یا مثل پنج سال پیش بشه هنوزم عذاب وجدان دارم که پنج سال پیش نتونستم متوجه افسردگیش بشم و اون تنها باهاش جنگید اون یه جورایی مهم ترین آدم زندگیم بعد از مامانمه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دانشگاه آزاد یه رشته خوب بخون با رشته های با سوابق دانشگاه دولتی رو بره

رتبه اش هرسال بهتر از سال قبل میشه و میتونه همه رشته ها رو بره ولی گیر داده به پزشکی و حاضرم نمیشه آزاد بره امسال به زور راضی شد که اگه تونست دارو هم بره

بهش بگو بره یه لیسانس بگیره بعد اگر خواست مجددا بعدا کنکور بده فعلا برای بهتر شدن از این حالش باید ک ...

نمیتونه قبلا یه بار از دانشگاه انصراف داده و اگه یه رشته دیگه بخونه نمیتونه دوباره انصراف بده متاسفانه