2777
2789
عنوان

بدبختی من

372 بازدید | 26 پست

با شوهرم دعوام شد سر پدرش  خیلی ازیتم میکنم قرار بود روز عید فطر برن امام زاده من گفتم نمیام اما پدرم اصرار کرد گفت برو  منم رفتم ولی تو راه گفتم حالم از پدرس بهم میخوره میدونی چقد بهم حرص داد خدا من چه گناهی کردم انشالله سرطان بگیرم بمیرم دوباره برگشت با ماشین منو ببره خونمون بهش گگفتم کجا میری گفت میبرم خونتون اعصابمو بهم ریختی منم انقد فش دادم یه خودم که بر نگرد دلم نمیواست بابام بفهمه دعوا کردم اه الان دو روزه حرف نمیزنیم حالم از بهم میخوره  باباش اونهمه منو ازیت کرد به من حق نمیده  منم گفته بودم دیگه هیج جا نمیام  با خانوادت ولی رفتم  الان دلم میخواد بگیرم خفش کنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب نباید تو راه میگفتی حالش از پدرت بهم میخوره....الان خوبه اونم همین حرفو به زبون بیاره.........به نظرم همسر خوبی داری که فقط برت گردونده خونه

ارم هر حرفی رو نمیزنه انقدر واضح.سیاست  خوبه 

اذيت*

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

خوب عزیزم چه انتظاری داری اون اگه بدترین ادم روی زمینم باشه پدرشه صددرصد سمت اونو میگیره مخصوصا اینکه شما با حرص هم میخوای حرف خودتو بزنی و اونو بد کنی بلدی با سیاست ریشه شو بزن نه با سرو صدا چون فقط خودتو از پا درمیاری اخرشم همیشه خودت مقصری 

سلام باباش مگه چكارت كرده؟؟

کلا ازیتم میکنه تیکه بارونم میکنه به خدا خستم الان با شوهرم حرف نمیزنم میدونی چرا چون گتم بابات بهم طعنه میزنه نمیخوام بیام باهاتون امامزاده بر گشته  قیافه میگیره منم انقد به خودم فش دادم احساس میکنم غرورمو له کردم  دیگه تا اخر عمر خونشون نمیرم

چقدر سخت ميگيرين پدر شوهر من خيلي يداخلاق و غر غروه تو فاميل هيچ كس باهلش رفت و امد تميكنخ هرچي هم دلش ميخواد ميگه من اصلا ب دل نميگيرم ميگم بيخيال بابا پيره سخته خيلي گاهي يكم گريه ميكنم از دستش ولي سعييي ميكنم سريع فراموش كنم چ ميشه كرد جز تحمل

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️