2777
2789
عنوان

چ غلطی کنم

78 بازدید | 17 پست

بچه ها من یساله ازدواج کردم.عقدم .از همون اول مادرم زنگ میزد بد منو ب خونواده شوهرم میگفت تا از چشمشون بیفتم.هی میگفت جهاز نمیدم.چمیدونم تا میخاستیم بیایم خونش میگفت چرا میاین خونه من.بار ها بمن گفت شوهر کردی دیگه یا میزی از خونم یا وسایلتو بندازم بیرون.من مجبور میشدم نصف شب برم امامزاده شوهرم میومد دنبالم.اصلا رفت امد نمیکرد با خونواده شوهرم.کلا انگار ولم کرد برا همیشه..تو این مدت من رابطم با همسرم عالی بود اما خونوادش از رفتار خونوادم گله میکردن..شوهرمم مدام غصه میخورد.یشب رفتیم خونه یکی از اقوامشون موقع خواب خواهرش اومد بغل داداشش بخوابه.من بهم برخورد.چون از اول عقدمون هرجا میرفتیم میومد .من قهر کردم رفتم اتاق دیگه شوهرم اومد گفت چیشده جوابشو ندادم.تا اینکه رفت بیرون با ناراحتی.زنگ زد گفت بیا تو کوچه.رفتم گفت چرا اینجوری میکنی.گفتم میخاستم شب راحت باشیم.چرا خواهرت بین ما میاد میخوابه.گفت تو ب خاهرم حسودی میکنی.گفتم نه خیرم از اول ازدواجمون همجا میاد باما.مگه اویزونه؟تا اینو گفتم شروع کرد تو کوچه کتکم زدن و گوشیمو خرد کردن.و یمدت نمیذاشتن من بیام خونه مادرم

الهی بگردم 🥲 چقدر شرایطت سخته!🫂

واقعاً متأسفم برای مامانت😐

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا بعد کتک زدنش اومدم خونمون.پدرش گوشیموگرفته بود ک درست کنه.دوماه گذشت نمیده میگه پدرتو بگو برات گوشی بخره.ننش یبار بهم زنگ نزد ک برگرد.دوماه شوهرم ول کرده بود رفته بود.الان سه هفتست شنیدم حالش خیلی یده.جکری ک افتاده تورخت خواب هیچی هم نمیتونخ بخوره.همش زنگ میزنم پیام میدم خودش نمیتونخ گوشی جواب بده.ننش و خاهرشم جواب نمیدن.دارم دق میکنم از غصه .پدرش فقط جوابمو داد گفت خیلی نگرانی زحمت بده ب خودت بیا ببینش

دارم دق میکنم براش.طی اون مدت ک خوب بودیم من عمل شدم خونواده خودم یه زنگ نزدن بهم.اما شوهرم همش پشتم بود برام گریه میکرد.پدرش میگفت پسر من جانفدای تو شده.همش میگم زنت رو اینقدر دوست نداشته باش.همین دخالت ها و حسادت ها گند زد تو زندگیمون.خیلی دلتنگشم خیلی حالم بده .میترسم چیزیش بشه

شکرخدا رقتی سر خونه زندگیت چرا کات نمیکنی این ادمای سمی رو

نرفتم.اومدم خونه مادرمم.شوهرم سخت مریض شده دارم دق میکنم.سه هفتست هرچی زنگ میزنم پیام میدم نمیتونه جواب بده

بمیرم برات،تو این دنیا فقط عشق پدر و مادره که آدمو سرپا نگه میداره،من با دو تا بچه الان که پدرم فوت ...

الهی بگردم.خدا بهت صبر بده.من نه رفتار خونوادم عشق بین منو شوهرمم خراب کرد..جوری ک خونوادشم شروع کردن ب سو استفاده کردن

حتی مادرم تا۴۰ روز بعد از عید جواب تلفن مارو نمیداد ب بقیه عم گفته بود جواب منو خونواده شوهرمو ندن.پا ب پای هم منو شوهرم غصه میخوردیم.اومدیم با خونوادش یهویی خونمون ک مشکل حل بشه.ننم شروع کرد به مظلوم مایی و گریه زاری .داداشم زنگ زد مادرم خودشو زد ب گریه.شنید بلند گفت گو.ه خوردن اومدن خونه ما گمشن برن بیرون.شوهرم خیلی شکسته شد بعد ازدواج بخاطر کارای خونوادم.الانم میگم ول کنیم جفت خونواده هارو بریم اجاره.ننه باباش نمیذارن جداشه ازشون.چون سو استفادع میکنن ازش ییچاره رو.از بس غصه خورده مریض شده.منم همینطور

الهی بگردم.خدا بهت صبر بده.من نه رفتار خونوادم عشق بین منو شوهرمم خراب کرد..جوری ک خونوادشم شروع کرد ...

بدون خانواده تنها شدی،ولی قوی باش کم نیاز،تو هم خوب به خودت برس به شوهرت زیاد نچسب که بفهمه ناراحتی،آخرش میاد سمت خودت،من تجربه کردم

بدون خانواده تنها شدی،ولی قوی باش کم نیاز،تو هم خوب به خودت برس به شوهرت زیاد نچسب که بفهمه ناراحتی ...

مریض شده گلم.سه هفتست اصلا نمیتونه گوشی دستش بگیره.همش تو اتاقش تو رخت خوابه.میترسم برم ببینمش خونوادش یچیزی بگن بهم.چون پیام دادم زنگ زدم خاهر مادرش جواب ندادن.پدرش هم یساعت میگفت پدر مادرت زندگیت براشون مهم نیست زنگ زدیم مشکلتونو حل کنیم جواب نمیدن.من پاسوز رفتار احمقانه خونوادمم

مریض شده گلم.سه هفتست اصلا نمیتونه گوشی دستش بگیره.همش تو اتاقش تو رخت خوابه.میترسم برم ببینمش خونوا ...

عزیزم اگه دوست داشته باشه تو هر شرایطی جوابتو میده،یا پدرشون به زور میفرسته سراغت تا بری ببینید،سنگین باشد و مغرور

عزیزم اگه دوست داشته باشه تو هر شرایطی جوابتو میده،یا پدرشون به زور میفرسته سراغت تا بری ببینید،سنگی ...

دوستم ک نداره دیگه.تا یجایی داشت ولی حسش از بین رفت.همشم ننه باباش میگن اصلا توانایی نداره حرف بزنه یا گوشی بگیره.تو بیا ببینش