2777
2789
عنوان

چرا آخه🗿🗿🗿

128 بازدید | 15 پست

همونیم که تاپیک زده بودم بابام میگه حتی پسرا نباید چهرتو ببین چرا تاپیکامو بستن:)))

به هر حال ممنونم ازتون خیلی هاتون کنارم بودید و حرفامو شنیدین:)🥲🥲🫂

‏تنها کسی که حق داره باهام سرد باشه کولره,تو برو درتم بذار☺️💅

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

میخواستم برینم به هیکل اون مرتیکه ببینم چند تا لایک میخوره حیف شد قفل کردی(((: عزیزم اینجا آدم روانی زیاد هست دوستی چیزی نداری با اون دردودل کنی؟ اوضاع درسیت چجوریه ؟ دانشگاه شهر دور بری؟

چون تاپیکتون فیک بود.یجا گفته بودین دوسال دیگه میخوام مهاجرت کنم تو رابطه هستم و...

😐😑

من تجدید نمیشم اگه بشم آشغالم و اسممو عوض میکنم نه نه نه نه به خودم انرژی منفی نمیدم و تهش دوازده میگیرم نمره هارو و تجدید نمیشم همچی خوبه گفته بودم اگه همه رو قبول شم هر وقت شد ۳۵۰ تومن به فقیر میدم بخدا راست میگم زیر قولم نمیزنم خواهش میکنم تجدید نشم قول میدم پوله رو میدم😿

میخواستم برینم به هیکل اون مرتیکه ببینم چند تا لایک میخوره حیف شد قفل کردی(((: عزیزم اینجا آدم روانی ...

من قفل نکردم نی نی سایت قفل کرد😶😶

چون تاپیکتون فیک بود.یجا گفته بودین دوسال دیگه میخوام مهاجرت کنم تو رابطه هستم و...

اول اینکه من فیک نیستم دوم اینکه من گفتم از کسی خوشم میاد سوم اینکه گفتم دوست دارم مهاجرت کنم که واقعیته!