2777
2789
عنوان

ازدواج مجدد

| مشاهده متن کامل بحث + 1054 بازدید | 94 پست
خب اینو بگو ...رو حساب این اومده...اوالا طرف خودش ازدواج داشته و بچه هم داره بیجا میکنه بره تقاضای د ...

از مجبوری. بخاطر شناسنامه. وگرنه بای پسر ازدواج میکردم

الان به نظرت واقعیت رو بگم بهش و باهاش تموم کنم که فردا روز ادعایی نداشته باشه بهتره نیست؟ چون قانون ...

شما اگه این اقا رو نخوای اثلا نیاز به توضیح دادن راز شخثیت نداری ک بره کل همه جا جار بزنه رازت رو متوحهی؟؟؟اثلا این یارو رو میشناسی رو چه حساب میخوای زنش بشی؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هر کی بره بهش برگه سلامت میدن

واقعا احمقید که هنوز معطل این حرفایید

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
از مجبوری. بخاطر شناسنامه. وگرنه بای پسر ازدواج میکردم

ببخش خب چرا اخه شناسنامتو اینجوری گرفتی مادرت چرا اونموقع دخالت نکرد؟؟واقعا این چه لجبازی بود ؟؟؟

به نظرم حتما با یه مشاور صحبت کن تصمیم بر ازدواحت با این اقا اونم به خاطر چیزی ک اتفاق نیفتاده اشتباهه حتی ببین میتونی شناسنامتو عوض کنی یا نه

ببخش گلم ولی دخترا با صد نفر رابطه داشتن بعد میرن ازدواح میکنن اونوقت شما با یه نفر اونم یه بار اونم محرمت رابطه داشتی اونوقت میخوای کل زندگیت رو به خاطرش نابود کنی / حتما مشاوره برو

فقط عقد بودیم عروسی نکردیم

اصلا بکارت اینا رو ول کن لطفا لطفا لطفا با مرد مژلقه بچه دار ازدواج نکن دلیل اول که از همه مهم تره نود و نه درصد مردای مطلقه مشکل دارن اگه نداشنن زنشون ول نمیکرد بره زن کلا مرد خوب و ول نمیکنه بره دلیل دوم بچه اون بچه برات بعدها خیلی دردسر میشه هر چی هزینه که قرار برای تو و بچت بشه بین تون نصف میشه اون اقا هم بعدها بخاطر بچه مجبوره زنش ببینه این ازدواج کلا دردسره بعدشم باکره نباشی یعنی خرابی(؟ مگه داری زن پسر مجرد میشی انقدر خودتو به آب و آتیش میزنی

کلا شهر ما اینطوری هست. خانواده ی خودم که از همه بدتر

هر کی بره خودش ادعای باکرگی کنه بهش برگه سلامتو میدن

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
اصلا بکارت اینا رو ول کن لطفا لطفا لطفا با مرد مژلقه بچه دار ازدواج نکن دلیل اول که از همه مهم تره ن ...

خودمم میدونم . بچه دردسره . ولی خب سنمم ۳۴ساله. ۵ساله جدا شدم. از نظر مالی خونه داره. حقوقشم خوبه. تحقیق کردم گفتن خانمه دنبال اعتیاد بوده