سلام. دخترا میخام ازدواج مجدد کنم. طرف مثل خودمه سابقه ی ازدواج داره بچم داره. من تو ازدواج قبلیم نرفتم معاینه وخبر نداشتم حلقوی ارتجاعی هستم. یه بار با نامزدم رابطع داشتم که بهم تهمت زد. سر همونم ازش جداشدم. رفتم دکتر همون موقع گفت احتمال زیاد تا زایمان طبیعی ازاله بکارت اتفاق نیفته . وبهم برگه سلامت داد. برا چند سال پیش. پارسال هم رفتم برگه سلامت داددکتر متخصص زنان. منتهی من سرلجبازی بخاطر مهریه چون بهم تهمت زده بود وهیچ جوره زیر بار نرفت شناسنامم رو زن گرفتم.ومهریه کامل افتاد گردنش. که اونم ۳تا داد بقیش کلا ناپدید شد. الان میخام با ی مرد مطلقه ازدواج کنم سوای اینکه حلقوی ارتجاعی هستم و احتمال داره تو اوایل رابطه پرده پاره نشه چون حرف دکتر هست نمیخام فک کنه خراب هستم. برگه سلامت هم هرجا برم بهم میدن چون بعد ۸سال یه بار رابطه آسیب چندانی ندیدم.الان موندم موضوع شناسنامه و کل این اتفاقات رو چجوری بهش بگم واقعا خجالت میکشم بحثش رو پیش بکشم
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻