2777
2789
عنوان

ازدواج مجدد

| مشاهده متن کامل بحث + 1044 بازدید | 94 پست
تو فرهنگ ما زمان عقد نباید رابطه داشته باشی

بدت نیاد قصد ناراحت کردنت ندارم عزیزم ولی اگه پای ارزش های خوانوادتون میموندی الان به این فکر نمیکردی با خیال راحت و بدون دغدغه برا عروسیت خودتو حاضر میکردی

دیگه کاریه که شده امیدوارم برات تجربه شده باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بدت نیاد قصد ناراحت کردنت ندارم عزیزم ولی اگه پای ارزش های خوانوادتون میموندی الان به این فکر نمیکرد ...

من سنم کم بود. بهش اعتماد کردم . هیچ وقت فک نمیکردم نامردی کنه. بهم خیانت کرد. بلایی نبود سرم درنیاره. من فقط باهاش لج کردم.اونم بخاطر بلاهایی که سرم آورده بود. ۸ساله هنوز نفرت دارم ازش.

اون ازت پرسید؟

نپرسید پس صحبت نکن

رابطه که داشتی

شناسنامت هم که مطلقست

ول کن

خوشت میاد اون بیاد از جزئیات رابطش برای تو تعریف کنه؟

فوش گذاشتم برای مردی که درخواست بده حقیر بدبخت.

تو فرهنگ ما زمان عقد نباید رابطه داشته باشی

هیچی نگو

فقط برو باهاش متخصص زنان و نامه دختر بودنت رو بگیر

دکتر بگو براش توضیح بده که ارتجاعی هستی

لازم نیست راجب رابطه داشتن یا نداشتنت توضیح بدی،خلاف شرع که نکردی،طرف خودش بچه داره

بعدم میتونی برید پزشک قانونی،نامه سلامت بگیری اسم نحسشو کلا از شناسنامت پاک کنی

هیچی نگوفقط برو باهاش متخصص زنان و نامه دختر بودنت رو بگیردکتر بگو براش توضیح بده که ارتجاعی هستیلاز ...

مشکل اینه من حتی اگه برگه سلامت از پزشکی قانونی هم بگیرم همه چی ثبت شده داخل شناسنامه و پاک شدنی نیست. مجبورم واقعیت رو بگم. ولی واقعا صحبت راجب این موضوع رو خجالت میکشم

اون ازت پرسید؟نپرسید پس صحبت نکنرابطه که داشتی شناسنامت هم که مطلقستول کنخوشت میاد اون بیاد از جزئیا ...

یعنی هیچی نگم. بعد که خواستیم بریم سر زندگی. ارتجاعیم شک میکنه اگه بد دل باشه زیر بار دکتر هم نمیره. میترسم ازدواج کنیم بعد سر همین موصوع اختلاف ایجاد بشه

من واقعا دخترم. رابطه آنچنانی نداشتم. مشکلم فقط شناسنامه هست . با نوع پرده که خدا اینطوری کرده شانس ...

قبل عقد باخودش برو دکتر پیش خودش دکتر بگه

فقط چارش اینه وگرنه ارتجایی خیلی وقتا خون نمیاد خودت بگی هم احتمال زیاد باور نمیکنه

یعنی هیچی نگم. بعد که خواستیم بریم سر زندگی. ارتجاعیم شک میکنه اگه بد دل باشه زیر بار دکتر هم نمیره. ...

شک به چی بکنه؟

متوجه نمیشم

خب شما شوهر داشتی و طلاق گرفتی شناسنامه شما هم مطلقه خورده

با این حال یعنی فکر میکنه شما باکرهای؟

فوش گذاشتم برای مردی که درخواست بده حقیر بدبخت.

الادمیخوای بگی دختری یا زن؟

من دخترم. شناسنامم زنه. برگه سلامت گرفتم نوشته دوشیزه خانم. بعد نوشته حلقوی ارتجاعی غیر مدخوله. ازم امضا و اثر انگشت گرفته برگه هم عکس زد

شک به چی بکنه؟متوجه نمیشمخب شما شوهر داشتی و طلاق گرفتی شناسنامه شما هم مطلقه خوردهبا این حال یعنی ف ...

ما رسم داریم یه مدت عقد میکنیم بعد عروسی بقیه مراحل. این آشناست فقط در این حد میدونه که عقد کردم .از شناسنامه و بقیه چیزا بی خبره