2777
2789

شب و روزم شده فقط گریه... نه خونوادم ازشون محبت دیدم نه شوهر محبت که نخاستم لااقل بهم بد نکنن کاش خدا جواب دعاهای چندین سالمو زودتر بده و زودتر راحتم کنه ازاین بنده های گرگ صفتش.

حکایت من مثل حکایت کودکیست که مادرش او را میزند و می گوید گریه نکن...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلم خیلی میخواد جداشم ازش حالم ازش بهم میخوره مامانم میگه بخاط بابات کوتاه بیا شوک نباید بهش وارد شه ...

عزیزم کاش کلا از اون محله یا از اون شهر می رفتین نمیشه؟ دوست من یکسال نامزد داشت برا ر نامزدش مخالف بود. شب توی خونه نشسته بود برادر نامزدش از ديوار رفته بود بالا خیلی زده بودش ازش تعهد گرفته بود و خلاصه یه کارای احمقانه. 

دوستم میگفت میترسم شکایت کنم برام دردسر درست کنه انقد بهش گفتم انقد دلگرمی دادم الان یک سال و نیم از اون جریان میگذره ها یهو شیر شد رفت شکایت کرد

یارو رو انداختن بازداشت با سند آزاد شد اما جرات نداره اسم دوستمو بیاره! 

خدا لعنتش کنه کثافت نادون. عزیزم چقدر صبوری فرار کن طلاق بگیر جونت در خطره

بدتر از اینا رو تو خونه ی پدرم تحمل کردم. حالا هم هیچ خوشی ای ندیدم تو زندگی تا حالا چندین بار دست به خودکشی زدم اما بی فایده بود کاش لااقل بدست شوهرم بمیرم خیلی بهتره.

یه سوال بپرسم من خودم مجردم .هیچ وقت نمیتونم درک کنم مردایی که میشناسم یک روز دست بزن پیدا کنند.خانونایی که میگن شوهرشون دست بزن دارند ینی واقعا ازاول مشخص نمیشد این رفتازشون؟؟من توعمرم کتک نخوردم براهمین برام هضمش سخته اگه روزکاری ازدواج کنم شوهرم بخواد دست روم بلند کنه

میشه ازخدابخوای منم حاجت رواشم😍به امید روزی که بیام این امضارو تغییر بدمو بگم حاجتمو گرفتم .عاشقتونم خواهریا😘

احتمالا اقاتون یه زن دیگه گرفته !

حس تنفر یه شبه به وجود نمیاد و یه شبه از بین نمیره دوس داشتن هم مث همین معادله است مطمئنا بدون دلیل این حس ایجاد نشده به هر حال خدا بخیر کنه 

آقا هستم
الان که ازم دوره اخلاقش فرق کرده پیام میده دلم برات تنگشده باداداشش کار میکنن دیگه پیش داداشش باهمن ...

عزیزم پستاتو خوندم بخدا گریم گرفت امیدوارم که خدا جوری مشکلتو حل کنه که یروزی شوهرت بشینه از حسرتت زااار بزنه ،برا خدا کاری نداره که فقط ازخودش بخواه گره مشکلتو حل کنه،همینکه مراعات پدرتو میکنی خدا اجرشو بهت میده مطمین باش

از خدا میخوام هم شوهرت و هم شوهرای قدرنشناس و بد رو بدجور هم تو این دنیا هم اون دنیا عذاب بده 

خیییلی شرایطت سخته از خدا صبر و حوصله زیاد میخوام بهتون بده

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 
یه سوال بپرسم من خودم مجردم .هیچ وقت نمیتونم درک کنم مردایی که میشناسم یک روز دست بزن پیدا کنند.خانو ...

عزیزم من شوهرم اصلا اینطور نبود سال اول زندگی خیلی خوب بود هرچقدرم عصبی میشد از گل نازکتر بهم نمیگفت ولی اون خیلی از مادرش حرف شنوی داره یه بار بهش گفته بود که پسرام خیلی زن ذلیلن و زناشون اذیتشون میکنن صداشونم درنمیاد بعضی وقتا زن باید زده بشه تا حد خودشو بدونه وازاین حرفا... فرداش که شد سر یه گیر الکی تا میتونست منو زد جوری که همه ی همسایه ها ازصدای جیغ وگریه هام ریختن بیرون از اونروز تا حالا مرتب منو میزنه چون دیگه براش عادت شده

عزیزم من شوهرم اصلا اینطور نبود سال اول زندگی خیلی خوب بود هرچقدرم عصبی میشد از گل نازکتر بهم نمیگفت ...

وای عزیزم انشالله خدا ببخشید به مادرشوهر بیشعورت یه عقلی بده یکیم بزنه پس کله شوهرت که قدرتو بدونه.پس خشم مردا میتونه نهفته باشه و بعدا سرباز کنه.ممنون درجریانم قرار دادی 

میشه ازخدابخوای منم حاجت رواشم😍به امید روزی که بیام این امضارو تغییر بدمو بگم حاجتمو گرفتم .عاشقتونم خواهریا😘

تازشم شوهرم همیشه لعنت میکرد مردایی که دست رو زن جماعت بلند میکردن ولی خودشم جز اون مردا شد...هیچوقت نمیتونی بااطمینان بگی شخصیت شوهرم اینطوری هست و میمونه آدما خیلی راحت عوض میشن

یه سوال بپرسم من خودم مجردم .هیچ وقت نمیتونم درک کنم مردایی که میشناسم یک روز دست بزن پیدا کنند.خانو ...

اره عزیزم،منم شوهرم خداروشکر دست بزن نداره،ولی دیدم مردهایی ک دست بزن دارن