2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یه سوال بپرسم من خودم مجردم .هیچ وقت نمیتونم درک کنم مردایی که میشناسم یک روز دست بزن پیدا کنند.خانو ...

شوهر نکن اصلا. آدمایی که جو تربیتیشون همراه با احترام بوده اگر گیر مردی بیفتن که دست بزن داره از لحاظ روحی و شخصیتی نابود میشن

من باشوهرم دوست بودیم ازدواج کردیم خیلی اصرار داشت بامن ازدواج کنه انقد مهربون وخوش اخلاق بود وخوش چ ...

عزیزم متاسفم..........هصداشو ضبط کن وقتی میگه روت اسید میپاشم....میدونی حرفشم جرمه 

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.
شاغل نیسم نمیزاره برم سرکار خرج بچه ها رو کارت به کارت میکنه بله گلم بچه هام باخودمن

با این شرایطی که گفتی احتمال زیاد شوهرت دچار یه مشکل روانی شده

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.
بعثی وقتا دخترمو کتک میزنم و اونو مقصر میدونم ک مجبورم این زندگیو تحمل کنم😭

نکن توروخدا...........مسئول بدنیا اومدن این بچه شمایید اون طفل معصوم چه گناهی داره........اینجوری رفتار کنید بااهاش ببخشیدا ولی دخترتونم عقده ایی میشه و بیمار

با این شرایطی که گفتی احتمال زیاد شوهرت دچار یه مشکل روانی شده

نمیدونم دوسال هست تغیرر کرده قبلش خیلی خوب بود من پنج ساله ازدواج کردم ازوقتی رفتم دیدم تومغازش یه دختره باهم بگو بخند دارن دختره اوجا کار میکنه حتی یه بارزنگ زدم شوهرم اون جواب موبایل همسرمو جواب داد فک کنم بااون درارتباطه

الان که ازم دوره اخلاقش فرق کرده پیام میده دلم برات تنگشده باداداشش کار میکنن دیگه پیش داداشش باهمن ...

متاسفانه خانوما بهم رحم نمیکنن..نمیدونم چه لذتی داره زندگی یه نفرو خراب کردن

شوهرم آدم عصبیه بددل هم هست منو برده ی خونش میبینه یه روز که لباساش نشسته باشه یا غذاش آماده نباشه خ ...

وااااااای خیلی متاسف شدم برات عزیزم........خدا بهت صبر بده....طفلی دخترت که باید این صحنه ها رو ببینه

شب و روزم شده فقط گریه... نه خونوادم ازشون محبت دیدم نه شوهر محبت که نخاستم لااقل بهم بد نکنن کاش خد ...

عزیزم زنگ بزن به این امدادهای اجتماعی تا کمکت کنن اینجوری خیلی سخته که

متاسفانه خانوما بهم رحم نمیکنن..نمیدونم چه لذتی داره زندگی یه نفرو خراب کردن

آره گلم خانوما بهم رحم ندارن دختره بخدا پشت تلفن همچین بمن گفت بفرما کاری داشتید انقد پروو گفتم باشما که نه باهمسرم کارداشتم فک نمیکنید گوشی شخصیه من که زنشم دست به گوشیش نمیزنم توچجوری بخودت اجازه دادی دست بزنی بعدم شوهرم دروغگو شده بمن الکی میگفت دختره از اونجا رفته درصورتی که یه روز رفتم دیدم هست تیپ شوهرم شدیدن تغییر کرد 

خدای من ،باورم نمیشه 

انگار پنجاه سال برگشتم به عقب

شماها چطور این قدر مظلومین؟چرا اینقدر ترسو هستین؟ ب خدا اینقدر با تعجب میخومنتون که بعضی از پست هارو برای اینکه بتونم باور کنم دوبار میخونم! 

شماها به خاطر ترستون و البته اعتماد ب نفس کمتون ک در طی زندگی مشترک زیرکانه ازتون گرفته شده اینقدر ضعیف عمل میکنین،توروخدا ب فکر خودتون باشین به خدا زن ها هم انسانن!

hodanoor.candles پیج اینستام

عزیزم من شوهرم اصلا اینطور نبود سال اول زندگی خیلی خوب بود هرچقدرم عصبی میشد از گل نازکتر بهم نمیگفت ...

مادرشوهرت این اعتقادم برای دختر خودشم داره که باید کتک بخوره؟؟؟...... ای خدا چرا اینجور زنا رحم ندارن آخه..احتمالا مادرشوهرت یه فرد عقده ایی هستش که باهاش با خشونت رفتار شده و نمیتونسته خوشبختی شمارو ببینه

آره گلم خانوما بهم رحم ندارن دختره بخدا پشت تلفن همچین بمن گفت بفرما کاری داشتید انقد پروو گفتم باشم ...

عزیزم  سعی کن از بودن کنار بچه هات لذت ببری و کمتر غصه بخوری البته میدونم سخته ولی خودت داغون کنی هیچی درست نمیشه فقط خودت از بین میری.مطمئنم یه روز شوهرت دست از پا دراز تر پشیمون برمیگرده الانم طلاقت نمیده چون میدونه بهتر از توگیرش نمیاد چون میدونه پاکی و مثل اون دختره نیستی......انشاله بچه هاات یه روزی اونقدر موفق بشن و قدرتو بدونن که این روزای سخت از ذهنت پاک بشه.....