2777
2789
عنوان

هیاتیت

86 بازدید | 14 پست

بچه ها من آزمایش دادم گفتن دوباره تکرار کن گفتن انتی ژین بادی رو باید تکرار کنم خیلی ناراحتم نمیدونم چیه

نی نی عزیزمو یه صلوات مهمون کن تا سالم به دنیا بیاد😘

هپاتیت چیه چجوری ب وجود میاد

دختر خوشگلم😘😍 بی صبرانه منتظر اومدنتم گلکم👶👧 الهی همه باردارا به سلامتی زایمان کنن بچشون سالم و صالح خوشگل باشه🤗 خدا ان شاءالله دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه باردار بشن الهی آمین🙏  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه نوعش وفتی لباس زیرو چه زن چه مرد بندازی لباسشویی بوجود میاد.

واقعا من برا خودم و شوهرم همیشه میندازم البته جدا اول لباس زیر و لباس شوهرم بعد برا خودم بازم ب وجود میاد یعنی ویروس منتقل میشه من ازمایش بارداری اولیه دادم ایدز بود هپاتیت و نمیدونم از کجا بفهمم داره علائم اش چجوریه

دختر خوشگلم😘😍 بی صبرانه منتظر اومدنتم گلکم👶👧 الهی همه باردارا به سلامتی زایمان کنن بچشون سالم و صالح خوشگل باشه🤗 خدا ان شاءالله دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه باردار بشن الهی آمین🙏  
واقعا من برا خودم و شوهرم همیشه میندازم البته جدا اول لباس زیر و لباس شوهرم بعد برا خودم بازم ب وجود ...

از این به بعد ننداز.همیشه با صابون تمیز بشورش بعد بزار خشک شه.میتونی با اتو هم ضدعفونیش کنی.نوعی از هپاتیت از مدفوع میاد که بخوای نخوای کمی رو شورت میمونه.علائمشو نمیدونم.

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ
از این به بعد ننداز.همیشه با صابون تمیز بشورش بعد بزار خشک شه.میتونی با اتو هم ضدعفونیش کنی.نوعی از ...

اهان ممنون

واقعا من برا خودم و شوهرم همیشه میندازم البته جدا اول لباس زیر و لباس شوهرم بعد برا خودم بازم ب وجود ...

یعنی ایدز مثبت بود ؟؟؟؟

خدایا خانوادمو خودت حفظ کن،😇شوهر گلمم حفظ کن از بدیای دنیا 😍😍😍😍😍
یعنی ایدز مثبت بود ؟؟؟؟

نه منفی

از این به بعد ننداز.همیشه با صابون تمیز بشورش بعد بزار خشک شه.میتونی با اتو هم ضدعفونیش کنی.نوعی از ...

متوجه نشدم.. لباسشویی هپاتیت میاره ...یا با لباس آدم هپاتیتی تو لباسشویی بره؟؟! البته منطقم میدونه کدوم درسته... منظور شما رو نفهمیدم

این لینکو امضا کنید. کارزار مخالفت با اصلاح قانون مهریه https://www.karzar.net/267227

متوجه نشدم.. لباسشویی هپاتیت میاره ...یا با لباس آدم هپاتیتی تو لباسشویی بره؟؟! البته منطقم میدونه ک ...

http://namnak.com/شستن-لباس-زیر.p39030#

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ

نمیدونم چیه فقط گفتن یه عفونت هست هنوزم مطمعن نیستن قراره دوشنبه جواب آزمایشم بیاد دعا کنید

نی نی عزیزمو یه صلوات مهمون کن تا سالم به دنیا بیاد😘