دختر خوشگلم😘😍 بی صبرانه منتظر اومدنتم گلکم👶👧 الهی همه باردارا به سلامتی زایمان کنن بچشون سالم و صالح خوشگل باشه🤗 خدا ان شاءالله دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه باردار بشن الهی آمین🙏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه نوعش وفتی لباس زیرو چه زن چه مرد بندازی لباسشویی بوجود میاد.
واقعا من برا خودم و شوهرم همیشه میندازم البته جدا اول لباس زیر و لباس شوهرم بعد برا خودم بازم ب وجود میاد یعنی ویروس منتقل میشه من ازمایش بارداری اولیه دادم ایدز بود هپاتیت و نمیدونم از کجا بفهمم داره علائم اش چجوریه
دختر خوشگلم😘😍 بی صبرانه منتظر اومدنتم گلکم👶👧 الهی همه باردارا به سلامتی زایمان کنن بچشون سالم و صالح خوشگل باشه🤗 خدا ان شاءالله دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه باردار بشن الهی آمین🙏
واقعا من برا خودم و شوهرم همیشه میندازم البته جدا اول لباس زیر و لباس شوهرم بعد برا خودم بازم ب وجود ...
از این به بعد ننداز.همیشه با صابون تمیز بشورش بعد بزار خشک شه.میتونی با اتو هم ضدعفونیش کنی.نوعی از هپاتیت از مدفوع میاد که بخوای نخوای کمی رو شورت میمونه.علائمشو نمیدونم.
از این به بعد ننداز.همیشه با صابون تمیز بشورش بعد بزار خشک شه.میتونی با اتو هم ضدعفونیش کنی.نوعی از ...
اهان ممنون