2777
2789
عنوان

شوهرم کتکم زد

843 بازدید | 37 پست

۶ شب پیش خونه ی مادرشوهرم بودیم و کلا خانواده اونا با ازدواج ما مخالف بودن ولی ماهمدیگرو خیلی دوست داشتیم و ازدواج کردیم با وجود مخالفت ها بخاطر اخلاف سنیمون. یهو برگشت و بهم گفت که چرا بچه نمیاری، گفتم که مامان جون ما تازه ازدواج کردیم و فعلا برای خودمون فضا میخوایم، خاله. ی شوهرم که اونجا بود با یه لحن بد گفت شایدم نازایی؟

دیگه نتونستم تحمل کنم و گفتم لطفا سرتون رو از کو*ن ما بیرون بیارین بیرون و توی خودتون فروش کنین.

اینو که گفتم دخترش بلند شد که میخواستند زن شوهرم کننش قبل من

یهو بلند شد و کوبوند تو صورتم، شوهرم پا شد زد تو دهنش و منو کشون کشون کشید بیرون و با سرعت وحشتناکی رانندگی کرد به سمت خونه و بینش دستم رو انقدر محکم گرفته بود که حتی تا همین الان هم دستم کبوده.

وقتی رسیدیم خونه حتی در رو قفل نکرده بود که شروع به کتک زدنم، اونقدر منو وحشتناک کتک زد که من همش جیغ میکشیدم و چندتا از همسایه ها سریع اومدن و چون در باز بود تونستن سریع نگهش دارند که من را نزنه،

بعد از اون سریع خانوادم اومدن بردنم بیمارستان و باورپون نمیشه تا دو روز هنوز صورتم کامل کبود بود، من فقط ۲۱ سالمه و الان تو خونه بابام نشستم برا طلاق، فامیلامون میگن نباید تث این سن ادم طلاق بگیره، ولی من واقعآ نمی تونم برگردم پیش اون هیولا، تو رو خدا بگین چیکار کنم خیلی فشار رومه

همتون بی فرهنگید

هرچند بنظرم فیکی

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین چقدر بی شخصیتی که من هنوز زیر چشم کبوده و تو اینو فیک بودن میدونی

توی باورم نمیگنجه این ادبیات یه خانم باشه

اونم به خاله شوهرش

حالا اون هرچی بیشعور باشه

تو چه حرفیه زدی اخه

بعد شوهرتم از تو بدتر

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

منم سه سال ازدواج کردم3536سالمه همیشه میگن ولی سکوت میکنم ارزش اینو ندارن حساسیت نشون بدی حتی دوبار پدر شوهرم تو جمع گفت تا دوماه دیگه بچه نیازی میفرستیم خونه پدرت منم هیچ جواب ندادم الان نزدیک به یه سال از اون تایم میگذره نه من کسی فرستاده خونه پدرم نه بچه آوردم حرف باد هواست زیاد به حرف فکر نکن واکنش نشون نده من تا دوسال دیگم بچه نمی آرم

خدایا شکرت