2777
2789
عنوان

ببخشید بچه ها

161 بازدید | 16 پست

یه دوستم هست ۹ساله رل داره نمیاد بگیرتش من بهش میگم کات کن شوهر کن میگه تو حسودی دخالت نکن بابا دفاع مقدس ۸سال بود من بخاطر خودش میگم ولی فک میکنه من بهش خسودی میکنم من خودم متاهلم چرا باید ب ابن آدم حسودی کنم دلم براش میسوزه ۹ساله با یه نفره حتی ب خودش اجازه نداد بیاد خواستگاریش

درست میگی شما عزیزم اتفاقا نشونه حسن نیتتونه این حرف

آدم از یه جایی به بعد باید دست بکشه و دیگه تلاش نکنه برای چیزی تا ببینه کی واقعا میخادش و کی میاد جلو

.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درست میگی شما عزیزم اتفاقا نشونه حسن نیتتونه این حرفآدم از یه جایی به بعد باید دست بکشه و دیگه تلاش ...

میگه دخالت نکن حسود ،من حسود نیستن فقط دلم میسوزه براش هرچی باهاش حرف میزنم بی فایده است انگار نه انگار

میگه دخالت نکن حسود ،من حسود نیستن فقط دلم میسوزه براش هرچی باهاش حرف میزنم بی فایده است انگار نه ان ...

عزیزم خودتو پیر نکن و چنین حرفی که پشتش انقدر عشق و احترام خوابیده رو جایی نگو که قدرشو ندونن و جوابشو اینطور بدن

من خودمم توی گذشته همین بودم، اول باید سرم میخورد به سنگ تا به حرف کسی که صلاحمو میخواست میرسیدم

انشالله که خدا بهش مسیر درست زندگی رو نشون بده♥️

توام براش دعا کن که بهترین راه همینه فعلا

.