یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود 🚫
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدایا دخترمو خوشبخت و سفیدبختش کن عاقبت بخیرش کن نذار حسرت هیچی تو دلش بمونه به دخترمو همسرم و خودم طول عمر بده و مارو کنار هم به همه آرزوهامون برسون😘🥰😍
اپاندیس دردش بی وقفه اس .بعدش حدسم بزنن اورژانسی میبردتن .معاینه و سونو .پس مشکل نداره
یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود 🚫
خیلیییی میترسم یه دردیه که یکم خفیفه اما همون میزنه به پشتم
فک نکنم اپاندیس باشه ولی باز سونو و دکترت و برو ببین چیه
خدایا دخترمو خوشبخت و سفیدبختش کن عاقبت بخیرش کن نذار حسرت هیچی تو دلش بمونه به دخترمو همسرم و خودم طول عمر بده و مارو کنار هم به همه آرزوهامون برسون😘🥰😍
آخه تا فردا اززز ترس چیکار بکنم😭خیلی میترسم اتفاقی بیفته
نترس انشالله چیزی نمیشه
بهم گفتن اصلا اگه دردت جا به جا شد و اومد سمت راست سریع برو متخصص عمل کنند الان فقط یکم سمت راستم اح ...
احه اصلا جابجا نمیشه کلا سمت راست پایین کلیه اس درد بی وقفه .بعدش سه روز درد کنه خدا نکرده عود نکنه !!!
امکان نداره