2777
2789
عنوان

آپاندیس

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 34 پست

عزیزم ۳ تا تست از خودت بگیر

اول پای راستت سعی کن خم کنی ببین سمت راست دلت درد میگیره؟

دوم دست میذاری سمت چپ شکمت آیا درد سمت راست حس میکنی اون لحظه؟

و سوم وقتی اون ناحیه دردو لمس میکنی یه مقدار نگه میداری بعد که دستت برداشتی درد خودشو واضح تر نشون میده؟

و در آخر تب و تهوع و بی اشتهایی هم داری؟

سونو بعضی مواقع خطا داره ولی با این چن تا سوال میتونی تا حد زیادی تفکیک بدی عامل دردو

الان درد میکنه نمیدونم چیکار کنم

چیزی نیست مسکن بخور

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

عزیزم ۳ تا تست از خودت بگیراول پای راستت سعی کن خم کنی ببین سمت راست دلت درد میگیره؟دوم دست میذاری س ...

تهوع دارم و دردم امروز چند درصد بیشترررر شده

دکتر زنان ساعت 4 بهم نوبت داده

اینجا بیمارستان دستگاه سونو ندارن فقط یه دکتر زنان هست

بنظرتون دکتر زنان میتونه تشخیص بده؟

اولللل اینکه نر های سایت اگه توی تاپیکم نظر دادید گزارش میزنم کاربریتونو و خانما ببخشید یه ف.حش نثار اون نری که درخواست دوستی بده کاربری دست دو نفره👭خواهر شوهر کوچولو و زنداداش نر های سایت درخواست ندین توی تاپیکمم نظر ندینننن بدم میاد

چیزی نیست مسکن بخور

عزیزم امروز دردم چند درصد بیشتر شده

دکتر زنان ساعت 4 بهم نوبت داده چون بیمارستان دستگاه سونوگرافی ندارن و فقط یه دکتر زنان هست

بنظرتون دکتر زنان میتونه تشخیص بده

اولللل اینکه نر های سایت اگه توی تاپیکم نظر دادید گزارش میزنم کاربریتونو و خانما ببخشید یه ف.حش نثار اون نری که درخواست دوستی بده کاربری دست دو نفره👭خواهر شوهر کوچولو و زنداداش نر های سایت درخواست ندین توی تاپیکمم نظر ندینننن بدم میاد

نه ولی فردا حتما دکتر برید

یه دکتر زنان اینجا فقط هست که سونوگرافی انجام میدن دیگه نیست بنظرتون دکتر زنان میتونه آپاندیس رو تشخیص بده ؟

سونوگرافی واست مینویسه از طریق اون احتمالا میفهمن

مجبور شدم برم متخصص

چون بهم گفتن ممکنه عمل نیاز داشته باشی فوری باید بری

ساعت سه باید برم

عزیزم امروز دردم چند درصد بیشتر شده دکتر زنان ساعت 4 بهم نوبت داده چون بیمارستان دستگاه سونوگرافی ند ...

عزیزم رفتی سونو نگرانت شدم چطوری

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌

پ ب ماهم خبر بده مننگرانم

دکتر زنان نرفتم رفتم یه بیمارستان دیگه سونوگرافی انجام دادن گفت هیچ مشکلی نداری

اما نمیدونم اصلا این درد ها از چیه

آره حتما علائمت رو دقیق بگو تشخیص میدن نگران نباش

رفتم یه بیمارستان دیگه دو ساعت راه بود

چون گفتم شاید دکتر زنان میتونه درست تشخیص بده

سونوگرافی انجام دادن گفتن مشکلی نیست انگار از آپاندیس هم نبود

ممکنه بخاطر این باشه که 6 روز پریودم عقب افتاده؟

عزیزم رفتی سونو نگرانت شدم چطوری

آره عزیزم رفتم بیمارستان دیگه

دکتر زنان نرفتم

سونوگرافی انجام دادن گفتن مشکلی نیست انگار

اما نمیدونم پس این دردا بخاطر چیه

تو این مدت عصبی نشدی؟

خیلی زیاد عصبی شدم