2777
2789
عنوان

بیایین

110 بازدید | 11 پست

داداشم رفته باغ دایی مامانم اینا واسه جمع کردن میوه بعد موقع صبحونه خوردن گاز ترکیده دست داداشم سوخته دایی مامانم و زنش هم همینطور

بعد دو ماه پیش چونه پسرم موقع تصادف یکم زخم شد ۶تا بخیه خورد ۱۱ ماه پیشم زمین افتاد نزدیک بود چشمش اسیب ببینه وای خداروشکر نشد ۴ تا بخیه خورد زیر چشمش و جز خوانوده من و خوانواده شوهرم هیچکس زنگ نزدن حالش بپرسن الان مادر من توقع داره زنگ بزنم به داییش حالشون رو بپرسم منم وقتی میگم پسرم فلان شد کسی زنگ نزد مادرم ناراحت میشع ک چرا حرفش رو عملی نمیکنم

آدمایی که جزئیات یادشون میمونه، خیلی زندگی سختی دارن...🫠

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه به دلت نیس زنگ نزن سراغ نگیر با اینکه این چیزها صله رحم پسندیده

اربابم حسینننن زندگی اصلا امام حسین خوبه حال ما قطعا با امام حسین خوبه روزگار خوبه اصلا همه چی با امام حسین خوبه ❤️❤️❤️🌹🌹🌹

خسته شدم بابا تا کی یه طرفه محبت دو طرفه اس

من جای تو باشم زنگ نمیزنم

خدایا دخترمو خوشبخت و سفیدبختش کن عاقبت بخیرش کن نذار حسرت هیچی تو دلش بمونه به دخترمو همسرم و خودم طول عمر بده و مارو کنار هم به همه آرزوهامون برسون😘🥰😍

شما با عقاید خودتون برین جلو زنگ نزدن نزنین

میخوام زنگ نزنم ولی مامانم عذابم میده. بخدا همینا جونیم رو خراب کردن همین داییش بهم گیر میداد چرا به اون ادم سلام دادی فلان جور لباس بپوش و... الان دخترش با اینکه شوهر داره شب ساعت ۹ بیرونه😒

یک زنگ بزن تو باشعور باش

اخه تا کی باشعور باشم عزیز ۶ ساله همش من به این و اون زنگ میزنم ولی دریغ یه زنگ

میخوام زنگ نزنم ولی مامانم عذابم میده. بخدا همینا جونیم رو خراب کردن همین داییش بهم گیر میداد چرا به ...

به مامانتونم بگین من خودم آنقدر بالغ شدم که بدونم زنگ زدنم درسته یا نه ولی مامان من همیشه حق به من میده بخاطر هیچکسم با من بحث نمیکنه

به مامانتونم بگین من خودم آنقدر بالغ شدم که بدونم زنگ زدنم درسته یا نه ولی مامان من همیشه حق به من م ...

میگه ک عیب نداره تو بزنگ اونا هم زنگ میزنن به وقتش وقتش ده بود دیگه چیشد پس