با یه شوهر خوش اخلاق و خانواده دوست که دو ساله ورشکست شده یک میلیارد و ۵۰۰ بدهی بالا اورده که ۵۰۰ داده یک میلیارد مونده هیچ سرمایه ای هم نداره ولی تمام تلاششو می کنه همیشه به در بسته می خوره چطور باید رفتار کرد جدیدا صبرم تموم شده غر می زنم اونم ناراحت میشه.
از اون طرف حرف مردم دلسوزی های نابجا و حرف های طعنه آمیز مادرم دارن دیوونم می کنن😭😭😭😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چون میگه شوهرم خانواده دوسته خوش اخلاقه تلاش میکنه حالا بخاطر وضع بد اقتصادی به مشکل خورده اونوقت زنش نمیتونه درکش کنه شریک زندگی آدم که اینجوری بگه و غر بزنه تازه میگه شرایط جدایی ندارم یعنی اگر داشت حتما جدا میشد این زن اصلا شریک زندگی حساب نمیشه پس بهتره جدا بشه برا همبن گفتم اگر جای شوهرش بودم طلاقش میدادم
همسر من دوبار به مشکل بدهی خورد ما دوبار از صفر شروع کردیم ولی انقدر شوهر خوبیه که هرگز ازینکه باهاش ازدواج کردم پشیمون نشدم و همچنان پشتش موندم زندگی همینه دیگه گاهی ازین اتفاقا هم ممکنه بیفته بعضی مردا صدبارم براشون فداکاری کنی ارزششو دارن بعضیها رو حتی نباید یکبارم بهشون فرصت داد
۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت