2777
2789
عنوان

ورشکستگی😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1597 بازدید | 61 پست
مگه چقدر بود شکایتم هم کرده بودن؟

اره سال ۸۰ تقریبا

۱۲۰ ملیون تومن

اره ی چند تایی با فاصله هی انداختن زندان هی جور کردیم دادیم

خواهر و مادرمون اومده جلو چشمامون. هنوزم طلبکارا گاهی میبینن مامانمو حرف میگن بعش

خودشم عار و درد نداره میگه ندارم بدم چیکار کنم

در تاپیک ها فقط مخاطب کامنتم استاتر هست هرکسی هم روی کامنت من ریپ بزنه به هیچ عنوان جواب نمیدم از توجه شما به این موضوع سپاسگذارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مغازه کیف و کفش فروشی

ای خدا چقد سخت

خدا خودش کمک کنه نا امید نباش. هر چند واقعا سخته

ما روزایی بود قند تو آب میدیم میخوردیم ک فقط سیر بشیم

من بابام بساز بفروش داشت

در تاپیک ها فقط مخاطب کامنتم استاتر هست هرکسی هم روی کامنت من ریپ بزنه به هیچ عنوان جواب نمیدم از توجه شما به این موضوع سپاسگذارم

چرا اونوقت؟

چون میگه شوهرم خانواده دوسته خوش اخلاقه تلاش میکنه حالا بخاطر وضع بد اقتصادی به مشکل خورده اونوقت زنش نمیتونه درکش کنه شریک زندگی آدم که اینجوری بگه و غر بزنه تازه میگه شرایط جدایی ندارم یعنی اگر داشت حتما جدا میشد این زن اصلا شریک زندگی حساب نمیشه پس بهتره جدا بشه برا همبن گفتم اگر جای شوهرش بودم طلاقش میدادم

اگه کمتر بود شاید کمکتون میکردم ولی یه میلیارد نقد ندارم به خدا

آبجی خدا خیرت بده همین که این جمله رو به زبون اوردی یعنی هنوز هستن آدم های مهربون.

همسر من دوبار به مشکل بدهی خورد ما دوبار از صفر شروع کردیم ولی انقدر شوهر خوبیه که هرگز ازینکه باهاش ازدواج کردم پشیمون نشدم و همچنان پشتش موندم زندگی همینه دیگه گاهی ازین اتفاقا هم ممکنه بیفته بعضی مردا صدبارم براشون فداکاری کنی ارزششو دارن بعضیها رو حتی نباید یکبارم بهشون فرصت داد

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

2827

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

عمل بینی

krjxjisks | 2 ساعت پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز