2777
2789
عنوان

ورشکستگی😭😭😭

1610 بازدید | 61 پست

با یه شوهر خوش اخلاق و خانواده دوست که دو ساله ورشکست شده یک میلیارد و ۵۰۰ بدهی بالا اورده که ۵۰۰ داده یک میلیارد مونده هیچ سرمایه ای هم نداره ولی تمام تلاششو می کنه همیشه به در بسته می خوره چطور باید رفتار کرد جدیدا صبرم تموم شده غر می زنم اونم ناراحت میشه.

از اون طرف حرف مردم دلسوزی های نابجا و حرف های طعنه آمیز مادرم دارن دیوونم می کنن😭😭😭😭

یا خدا اون یک میلیارد را از کجا میخاد بیاره بده؟

فکر اون طعنه ها نباش ک تموم نمیشن من بابام ۲۰ ساله ورشکست شده هنوز ب رومون میارن و میزنن تو سرمون

در تاپیک ها فقط مخاطب کامنتم استاتر هست هرکسی هم روی کامنت من ریپ بزنه به هیچ عنوان جواب نمیدم از توجه شما به این موضوع سپاسگذارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=420451226]یا خدا اون یک میلیارد را از کجا میخاد بیاره بده؟ فکر اون طعنه ها نباش ک تموم نمیشن ...

شغلش چیه؟

در تاپیک ها فقط مخاطب کامنتم استاتر هست هرکسی هم روی کامنت من ریپ بزنه به هیچ عنوان جواب نمیدم از توجه شما به این موضوع سپاسگذارم

اسی اگر شوهرت واقعا خوش اخلاق و خانواده دوستت واقعا کنارش باش غر نزن و از خدا از ته دل کمک بخواه من شوهرم بداخلاقه مشکلات اقتصادی هم داره من دیگه براش دعا نمیکنم چون اخلاقش خیلی بد هست ولی تو برای شوهر خوش اخلاقت دعا کن امیدوارم مشکلات حلالت خیلی زود حل بشه

[QUOTE=420451226]یا خدا اون یک میلیارد را از کجا میخاد بیاره بده؟ فکر اون طعنه ها نباش ک تموم نمیشن من بابام ...[/QUOT

نمی دونم بخدا باید چکار کنم😭😭 خونه بابامم از اینجا بدتره شرایط جدایی ندارم

هیچ سرمایه ای نداریم همش رفت بدهیش ۴ میلیارد بود الان شده ۱ یک میلیارد همه طلاهامو با ماشین مون رو د ...

ان شاالله اول سلامت باشید و بعد اون یک میلیارد رو بدید و حسابی خوشبخت بشید فکر نکن نفسم از جای گرم بلند میشه منم شوهرم درگیر مشکلات اقتصادیه ولی براش دعا نمیکنم ولی اطرافم دیدم مرد زن دوست با دعای زنش مشکلاتش حل شده اگر واقعا شوهرت رو راست و مرد خوب و اهل خیانت نیست مطمئن باش دعات میگیره براش

ان شاالله اول سلامت باشید و بعد اون یک میلیارد رو بدید و حسابی خوشبخت بشید فکر نکن نفسم از جای گرم ب ...

قربونت برم عزیزم ممنون انشالله شوهر توهم اخلاقش عوض بشه تبدیل بشه به یه شوهر خوش اخلاق و پولدار

خواهر والا الان تسبیح دستمه دارم تایپ می کنم هر روز ذکر رزق و روزی می خونم

بابات چطور تونست از ورشکستگی نجات پیدا کنه

بابا من ۲۰ سال گذشته هنوز ب مردم بدهکار نتونسته پولشون را بده ی چند تاش بدبختا مردن. ی چند تاشون را داد

ی چند تاش هم بیخیال شدن گفتن نخواستیم

هیچ سرمایه ای نداریم همش رفت بدهیش ۴ میلیارد بود الان شده ۱ یک میلیارد همه طلاهامو با ماشین مون رو د ...

سرم سوت کشید مگه شغلش چی بود ک اینقد رفت زیر؟

قربونت برم عزیزم ممنون انشالله شوهر توهم اخلاقش عوض بشه تبدیل بشه به یه شوهر خوش اخلاق و پولدار خواه ...

ممنون از دعای قشنگت منم به یگانگی خدا قسم میدم بهش که مشکلات مشروع و حلالتون رو حل کنه و کنار شوهرت خیلی خوشبخت باشی .