2777
2789
عنوان

ورشکستگی😭😭😭

1209 بازدید | 58 پست

با یه شوهر خوش اخلاق و خانواده دوست که دو ساله ورشکست شده یک میلیارد و ۵۰۰ بدهی بالا اورده که ۵۰۰ داده یک میلیارد مونده هیچ سرمایه ای هم نداره ولی تمام تلاششو می کنه همیشه به در بسته می خوره چطور باید رفتار کرد جدیدا صبرم تموم شده غر می زنم اونم ناراحت میشه.

از اون طرف حرف مردم دلسوزی های نابجا و حرف های طعنه آمیز مادرم دارن دیوونم می کنن😭😭😭😭

امیدوارم هرچه زودترمشکلتون حل بشه عزیزم یه میلیارد پول زیادیم نیس حالا من میشناسم،20میلیارد بدهی بالااورد سه سال گذشته اس وپاس شده هنوزم4تاش مونده

کسی چه می‌دونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوستان نمیخوام ته دل کسی رو خالی کنم ولی یک آشنا داشتیم شوهرش بدهکار شد افتاد زندان زنش مثل ابر بهار گریه میکرد و دنبال پرونده اش بود و به همه شاکی ها رو میزد و رضایت چند تا شاکی هم گرفته بود یکبار همینجوری رفت سراغ گوشی شوهرش که نذاشته بودن ببره زندان و بعد انگار گوشی رو که چک میکنه متوجه خیانت شوهرش با چندین نفر میشه بعد از اون با لبی خندان دیگه پیگیر پرونده بدهی شوهرش نشد و تقاضای طلاق کرد .

منم امروز ماشینم رو فروختم ۹۰۰ میلیون که بدهکاریهامون رو بدیم تازه ۳۰۰ دیگه هم کم داریم ولی توکل بر خدا هیچ وقت نا امید نمیشم

شوهرم میگه فدا سرت بهترش رو برات میخرم

شغلش چیه ودرامدش؟چن سالتونه بچه دارید خونه دارید؟

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..درمن چه میگذرد وقتی جهان در گذر است؟.... تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

سلام شوهرمنم ضررمالی بسیارررشدیدی کرده خونه و ماشین همه چی از دست داده ولی کمکش کردم ک دوباره بلند شه جمع ککیم پول پس انداز کنیم چون دوسش دارم بابای بچمه و خدارو داریم فقط غر نزنیم ک اینا خدایی نکرده چیزیشون نشع پول برمیگرده اما سلامتی نه

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..درمن چه میگذرد وقتی جهان در گذر است؟.... تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

یا خدا اون یک میلیارد را از کجا میخاد بیاره بده؟

فکر اون طعنه ها نباش ک تموم نمیشن من بابام ۲۰ ساله ورشکست شده هنوز ب رومون میارن و میزنن تو سرمون

در تاپیک ها فقط مخاطب کامنتم استاتر هست هرکسی هم روی کامنت من ریپ بزنه به هیچ عنوان جواب نمیدم از توجه شما به این موضوع سپاسگذارم

[QUOTE=420451226]یا خدا اون یک میلیارد را از کجا میخاد بیاره بده؟ فکر اون طعنه ها نباش ک تموم نمیشن ...

شغلش چیه؟

در تاپیک ها فقط مخاطب کامنتم استاتر هست هرکسی هم روی کامنت من ریپ بزنه به هیچ عنوان جواب نمیدم از توجه شما به این موضوع سپاسگذارم

اسی اگر شوهرت واقعا خوش اخلاق و خانواده دوستت واقعا کنارش باش غر نزن و از خدا از ته دل کمک بخواه من شوهرم بداخلاقه مشکلات اقتصادی هم داره من دیگه براش دعا نمیکنم چون اخلاقش خیلی بد هست ولی تو برای شوهر خوش اخلاقت دعا کن امیدوارم مشکلات حلالت خیلی زود حل بشه