2777
2789
عزیزممم 😁🥲چی بگم ببین واقعا بستگی داره نمیشه بگی کدوم آسون تره مثلا من تغیر غلظت کلا جواب نمیدادم ...

اره متوجهم کاملا درست میگی ولی واقعا اصلا با این شیمی نمیتونم راه بیان تو بقیه درسا حداقل خودم میفهمم چه سوالی رو میشه زد چه سوالی رو نمیشه ولی تو شیمی خیلییی لنگ میزنم، اره عزیزم فقط شما بگو چه سالی رو بگم الان به خودم باشه میرم اونی ک از هنه بهتر زدم رو میگم😂😂😂😂😂😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من فعلا دارم کنکورا میزنم و بشینم حفظیات بخونم تایم مسئله نیست توی طول سال خوندم مسئله ولی سر جلسه ه ...

منم تو طول سال کار کرده بودم مسائل رو ولی اصلا نتونستم تو آزمون پیاده کنمشون🥲

شما از ما کمک خواستی ولی من اومدم از خودت کمک بگیرم😭😂 من بقیه درسام درصدش بالاس یا حداقل قابل قبوله ولی شیمیم پایینه برا شیمی من فقط حفظیات و مفاهیم میزنیم میشه ۳۰ میخواستم بپرسی برا مسائل، مسائل کدوم قسمت راحتتره میشه زدشون؟

ببین راستش میگم من شیمیم ضعیفه فکر نمیکنم خیلی گزینه مناسبی برا راهنمایی کردن باشم ولی چیزی ک مشاور یکی از دوستام بهش گقته بود این بود ک برو ببین تو ازمونا مشکل از کجاست یه مبحث از اون مشکل رو حل یعنی مشکلت رو ریز ریز کن حلش کن ک البته با توجه به زمان کممون نمیدوم جوابگوعه یا نه

شما از ما کمک خواستی ولی من اومدم از خودت کمک بگیرم😭😂 من بقیه درسام درصدش بالاس یا حداقل قابل قبول ...

عزیزممم 😁🥲چی بگم ببین واقعا بستگی داره نمیشه بگی کدوم آسون تره مثلا من تغیر غلظت کلا جواب نمیدادم خو ازمونا بعد توی ۴۰۴ خیلی سؤالش آسون بود کلا بستگی به حال طراح داره ببخشید میشه بگی درصدات چجوریه برای کنکورا سالشم بگو

ببین راستش میگم من شیمیم ضعیفه فکر نمیکنم خیلی گزینه مناسبی برا راهنمایی کردن باشم ولی چیزی ک مشاور ...

من فعلا دارم کنکورا میزنم و بشینم حفظیات بخونم تایم مسئله نیست توی طول سال خوندم مسئله ولی سر جلسه هول میشم همش فکر میکنم تایمم کمه