2777
2789
عنوان

تولدم بود

19 بازدید | 9 پست

ولی بود

کی؟

نوزدهم این ماه

حالا چرا تاپیکش برا الان مونده؟

افرین تعلیقم کرده بودن

17 سالگی برای من مضخرفترینننننننن دوره زندگیم بود

تو یسال دوبار شکست عشقی خوردم همه دوستامو از دست دادم روی واقعی اطرافیانمو دیدم کلی با خونوادم درگیر بودم چندتا دعوای فامیلی گذروندم با کلی ترومای جدید و احساس ناکافی داشتن موهام ریخت چاق شدم پوستم خراب شد سمت دود رفتم سه بار موهامو کوتاه کردم از استرس کنکور معده درد عصبی گرفتم افت تحصیلی کردم و اخر هفته قرار کنکورو بر..نم

الان 18 سالمه و فک کنم حالم خوبه اگ کنکورو بدم خوب تر میشم روز تولدم فوق العاده بود پیش کسایی ک دوسشون داشتم اولین گل زندگیمو هدیه گرفتم از 2 ظهر تا 10 شب بساط تولد ب راه بود کلی هدیه گرفتم و اون روز واقن خوشگل بودم

هنوزم برا اون ی نفر غصه مبخورم هنوزم گاها با اینه قهرم هنوزم تپش قلب دارم ولی سعی میکنم خوشحال باشم دارم رو خودم کار میکنم تا سال بعد موقع فوت کردن شمعام از خودم راضی باشم و ادم بهتری باشم نه برلی دیگران چون از من زیاد رسیده بهشون برا دختر کوچولوی درونم ک از همه بیشتر با اون نامهربون و بی رحم بودم

و الان 18 سال و 6 روزمه و ب بزرگسالی خوشامد میگم با ارزوی روزای خوب برا خودمicon

نفرین من این بود تو را زمانی شناختم که سهمم تنها قاب عکست بود و همین برای تلاطمم کافیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم تولد ۱۸سالگیمو دوست نداشتم

ولی از ته دلم میخوام امسال خدا برام معجزه کنه تولد ۱۹ سالگیم خوب باشه و حالم خوب باشه

و برا شماهم میخوام تولد ۱۸سالگیت کلی اتفاق خوب بیوفته برات

دمیون گرررر🐈🐱. میتونی بگی گرررر؟- چی؟- گرررررر🐯

امیدوارم ۱۸ سالگیت پر از خاطرات خوب باشه کنکورتم عالی بدییییی💖💖

مچکرم دوست مهربونم

نفرین من این بود تو را زمانی شناختم که سهمم تنها قاب عکست بود و همین برای تلاطمم کافیست

منم تولد ۱۸سالگیمو دوست نداشتمولی از ته دلم میخوام امسال خدا برام معجزه کنه تولد ۱۹ سالگیم خوب باشه ...

من مطمعنم 19 سالگی محشری خواهی داشت

ممنونممممم