2777
2789
عنوان

فلان چیزو دیدی ⁉️

173 بازدید | 16 پست

به شمام میگن فلان کلیپ که تو اینستا هست دیدی؟؟؟

بعد مثلا با ذوق میخان راجب اون حرف بزنن ولی خب توام ندیدی یا یادت نیست؟

یا فلان کسو که تو اینستاست میشناسی؟؟

اخه چرا من باید همونایی که اونا دیدنو دیده باشم خب اینستا و فضای مجازی پره از ریلز و کلیپ و بلاگره حتما که نباید منم درست همونارو دیده باشم !

بعدش کلی تعجب میکنن و میگن که چرا ندیدی

واسه شمام همچین اتفاقایی میفته؟

نه میدونن تو این فازا نیستم

من در طول 24ساعت شاید ده مین اینستا رو چک کنم اونم مربوط ب پیج دوستامه

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب طرف میخواد حس خوبشو باهات به اشتراک بزاره بگو نه ندیدم چی بود تعریف کن

نزن تو ذوق بنده خداها

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

خوب طرف میخواد حس خوبشو باهات به اشتراک بزاره بگو نه ندیدم چی بود تعریف کن نزن تو ذوق بنده خداها

فک میکنم بیشتر از حس خوبش میخاد آدمو ضایع کنه 😂🥲

خب منم میگم عههه چی بودههه تعریف کن

به جای تعریف کردن اکثرا با قیافه متعجب میگن یعنی ندیدییییی😂☹️

فک میکنم بیشتر از حس خوبش میخاد آدمو ضایع کنه 😂🥲خب منم میگم عههه چی بودههه تعریف کن به جای تعریف ک ...

ضایع شدنی در کار نیست

بیشتر میخوان بگن حیف شد ندیدی

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

تعریفم میکنی که چی بوده؟اگه تعریف کنین خوبه و عادیه ماجراولی تعجب کردنی دیگه نه 😂🌝

آخه نمیشه تعریفش کرد باید فقط ببینی من تعجب میکنم چون خیلی وایرال میشن فکر میکنم همه دیدن😭

شایدواسه شمام پیش اومده؟حس میکنم این اتفاق واسه من دیگه خیلی زیاد میفته و حساس شدم روش

اره خیلی

ولی هیچ وقت دقت نکردم که باید ناراحت بشم از این موضوع یا حساس بشم

واقعیتش انقدر مسائل مهمتر هست غصشونو بخورم اصلن مسئله مهمی نیست

آخه نمیشه تعریفش کرد باید فقط ببینی من تعجب میکنم چون خیلی وایرال میشن فکر میکنم همه دیدن😭

چی بگم

اخه خود اون وایرال شدنم تو حیطه های خاصیه

شاید مثلا یه ویدئویی تو یه زمینه ای وایرال شده که من اصلا سمت اون زمینه نمیرم

یا برعکس من وایرال شده هاییو دیدم که اون طرف ندیده

درکل چون من خودم این سوالو از کسی نمیپرسم واسم عجیبه