2777
2789
عنوان

شوهراتون

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 77 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من هیچوقت اجازه نمیدم قهرمون انقدر طولانی بشه

حتی اگه تقصیر شوهرمم باشه اولش یکم فزصت میدم جفتمون فکرکنیم بعد میرم خودم سر حرفو باز میکنم حرف میزنیم تمومش میکنیم

واسه همین پیش نیومده ولی خدایی نکرده پیش هم بیاد اره غذا میپزم حتماشما زن و شوهرید دشمن هم که نیستید

شماهم تموم کن بحثو برو با ناراحتی بگو بچه نیستیم که قهر کردیم بیا حرف بزنیم راجع بهش و تموم شه بره

قهر نمیکنیم

ولی حق با من باشه یا نباشه ، اگه ازش دلخور شم از بیرون غذا سفارش میده

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

بعدهمسراتون میان بهشون سلام میکنید؟

سر چی دعوا کردین

چرا اینقد جدی گرفتین

ما والا کلا قهرمان دوام نداره شوهرم از در میاد من خندم میگیره سلامم نکنم اون مسخره بازی درمیاره میخندم

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
بعدهمسراتون میان بهشون سلام میکنید؟

آره

بحث کردیم . لال که نیستیم حرف نزنیم

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

من هیچوقت اجازه نمیدم قهرمون انقدر طولانی بشهحتی اگه تقصیر شوهرمم باشه اولش یکم فزصت میدم جفتمون فکر ...

اخه کار خیلی بدی کرده تاپیک قبلمو بخون ،اصلا دلم باز نمیشه باهاش حرف بزنم

خواهی ک جهان درکف اقبال توباشدخواهان کسی باش ک خواهان توباشد

شوهر منم غذا نمی خوره میگه یاهمه چی آشتی یاهیچی جالبه انتطار داره من برم آشتی هرچند خودش مقصر باشه تازه بعد هم منت بذاره خودت آشتی کردی منم اوایل کوتاه میومدم

الان اصلا اهمیت نمی دم

سر چی دعوا کردین چرا اینقد جدی گرفتین ما والا کلا قهرمان دوام نداره شوهرم از در میاد من خندم میگیره ...

تاپیک قبلمو بخون

سر چی دعوا کردین چرا اینقد جدی گرفتین ما والا کلا قهرمان دوام نداره شوهرم از در میاد من خندم میگیره ...

متاسفانه ماجفتمونم خیلی سگ لجیم

اخه کار خیلی بدی کرده تاپیک قبلمو بخون ،اصلا دلم باز نمیشه باهاش حرف بزنم

مطمئنی شوهرت دقیقا رفته این جمله رو به مامانت گفته؟

یعنی مثلا گفته عروست ابروتو داره میبره؟

شاید شوهرتم از دهنش در رفته باشه

ولی بازم ارزش نداره انقدر قهر مگه زندگی چند روزه عزیزم برید حرف بزنید خدایی نکرده خیانت که نبوده

شماهم شوهرتو شناختی دیگه با قسم و ایه هم هر حرفی بهش نزن

نزدیک ۴۰ روزه قهریممن غذا میپزمخودش میاد میریزه میره اتاق

یاخدا فک کردم فقط برای ماخیلی طولانی میشه،من اولش میگم امرا اشتی کنم ولی سر یک هفته طاقت نمیارم