2777
2789
عنوان

شوهراتون

387 بازدید | 75 پست

وقتی دعواتون میشه غذا درست میکنید ،مااالان چهار روزه قهریم شوهرم غذا نخوره ناهار و شام داره تخم مرغ میخوره. ازطرفی خیلی ازدستش دلخورم دوست ندارم فعلا اشتی کنم ازطرفی دلم بهش میسوزه تا من نگم غذا نمیخوره

خواهی ک جهان درکف اقبال توباشدخواهان کسی باش ک خواهان توباشد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منکه غذا درست میکنم چون خیلی رو غذا حساسیم هم اون هم خودم

💍❤️#برای_ماکان🖤 عزیزانم برای کسب اطلاعات بیشتر راجب ائمه و حضرت قائم(عج) حتما به سایت منتظر و کانال یوتیوب آقای امیرحسین ملاحسنی مراجعه کنید💕الحمدلله که ارزشی شدیم ولی وطن فروش خیر!به کدامین گناه قلب حمیدرضا را از سینه اش در آوردید بی وجدان ها؟💔 @sobhezuhur آدرس گروه جهادیمون تو شبکه های اجتماعی

من وظایفمو بجا میارم. کاری ب رفتار اون ندارم

زیر 30سال ریپ نزنن❌ اونایی ک میـــخا...اااررن🤭😅🤦خصوصی من نیاین یا ریپلی نکنید حوصلتون و ندارم.اصالت خیلی مهمه...آدما هرچی اصیل تر باشن واقعی تر...نجیب تر... و خاکی تر اند 👌💚

تمومش کن

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

یعنی درست میکنی اون نمیاد بخوره

منم شوهرم تا صداش نکنم تو قهر نمیاد سر سفره ولی من بدم میاد جو خونه بهم بریزه صداش میکنم بخاطر بچم

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

من قهربودم واسه خودم میرفتم خونه بابام میخوردم میومدم..دیگه دیدم پیام داده ک اصلا ب کتفت نیس ک من نیستم و فلان واسه خودت میری اصن نمیگی من تنهام ..منو تنها میزاری میری

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)