2777
2789
عنوان

تمیزی خیلی خوبه

330 بازدید | 20 پست

خونم رو تمیز و مرتب کردم هر روز میرم حموم به خودم مام و اسپری میزنم لباسام رو زود به زود میندازم لباسشویی کلا از کثیفی بیذارم اونایی که ۶ ماه یکبار خونه رو تمیز میکنن یا حموم میرن رو درک نمیکنم

در میان این همه غوغا و شر ،عشق یعنی کاهش رنج بشر ⛧

منم دوسدارم ولی کرم اینا میزنم ب خودم خوش. بوان تا صب عطسه میکنم و خابم نمیبره ولی دوسدارم خوشبو باشم

هرچی تو دلم حس کنم بهت میگم اگر بعضی وقتا. دیگه جواب سوالاتتون نمیدم بخاطر اینه که سردرد میگیرم یا خسته میشم شرمنده عزیزان

منم دوسدارم ولی کرم اینا میزنم ب خودم خوش. بوان تا صب عطسه میکنم و خابم نمیبره ولی دوسدارم خوشبو باش ...

عزیزم شاید حساسیت داری

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وایی اره خداییواقعا از اون دخترایی که موهاشون بوی چربی نمیده،بدنشون خوشبوئه،همه چیزشون مرتبه عمیقا م ...

فداتشم 😊🩷

دوستان هفته ای یکبار حداکثر مدت حموم نرفتن در عین کثیف نبودنه که البته به میزان خونه نشینی یا بیرون رفتن میزان تحرک میزان چربی پوست و میزان رسیدگی در طول هفته(استفاده از عطر، بهداشت مناطق خصوصی از جمله هر روز لباس زیر عوض کردن و شستشوی اون ناحیه با شوینده، استفاده از دستمال مرطوب و مام روزانه و اسپری بدن، میزان تعویض لباس های تنتون در هفته، شوینده هایی که باهاشون لباس رو میشورید و دمای اب موقع شستشو ) و میزان تعریق بستگی داره

بطور کلی هفت روز( نهایت چی بشه ده روز اگر هیچکار خاصی نمیکنی)دیگ نهایت حموم نرفتن ولی تمیز بودن هستش بیشتر از این دیگ تمیز نیستید دوستان حتی اگر خودتونو موقت تمیز کنید...حداقل بعد این مدت باید موهاتونو بشورید شاید بدن با دستمال مرطوب حل بشه

لطفا اگر شب منو تو نی نی سایت دیدید بهم یاداوری کنید که وقت خوابه

صد درصد

این روزا به مرگ نزدیک تر شدم اگه دیدین هیچ پست و تاپیکی نزدم بدونید صد درصد مردم چون من کل زندگیم نینی سایته🩷🙂اگه ازم بدی دیدین حلالم کنید هرچند اینجا کسی منو نمیشناسه و نمیبینه ن تونستم بینیم رو عمل کنم نه کسی اومد تو زندگیم و نه خواهد آمد نه کار پیدا کردم بلکه کارمو هم دارم رها میکنم این دنیا برای من یه صندلی گزاشت گفت بشین و نگاه کن فقط

خدا رحمت کنه پدر و مادر کسی ک دستگاه لیزر رو اختراع کرد خدا خیر دنیا و آخرت نصیبش کنه ان شاءالله راح ...

دقیقا