2777
2789
عنوان

چاق شده📛📛

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 19 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زینک میخورم مربیم شخصیه ورزشمم سنگینه ولی باید تغذیه امم درکنارش خوب باشه این وزنی که شما میگید چاق ...

خب چرامربیتون برنامه تغذیه بهتون نداده ،حتماباید برنامه هم بدن دیگه

زینک میخورم مربیم شخصیه ورزشمم سنگینه ولی باید تغذیه امم درکنارش خوب باشه این وزنی که شما میگید چاق ...

فکرکردم میخوایی توپرِ فیت باشید.. چون من این سبکی دوست دارم و ادامه میدم و چون همسرم مربیه ایشون که ۱۰۵ کیلو کاملا عضلانیه

پس اگر هدفت ده کیلو چاق شدنه، کارت سخت نمیشه دیگه

وقتی که جو کاشته باشی توقع نداشته باش گندم برداشت کنی. اگر یه وقت احساس کردی خیلی بدبختی، به این فکرکن که خودت شیرجه زدی سمت تخمک؛ پس مسبب تموم مشکلاتت خودتی.

عزیزم داده میگم که من اشتها ندارم چی بخوذم اشتهام وا شه گغتم که

هب این چیزایی که دوستان معرفی کردن هیچ کدوم اشتهارو زیاد نمی کنن،،برای اشتها همون دوست خودم رفت دکتر که قرص سیپرو هپتادین ببهش داده بود خیییلی اشتهاش زیاد شد اما خب شما گفتید قرص نه،،،هرچند همین سبپرو هم خواب الودش می کرد وعصبی اما خب هم اشتهاش زیاد شد هم چاق شد هم رو وزنش موند

هب این چیزایی که دوستان معرفی کردن هیچ کدوم اشتهارو زیاد نمی کنن،،برای اشتها همون دوست خودم رفت دکتر ...

سیپرو خوردم تاحالا. نمیدونم خیلی کم اشتهام احتمالا فردا بخورم ولی اخه دلت شیرینی و اینا میخواد نمیتونم شیرینی و .. بخورم